GalantWeb

Tlumiče KAYABA

Offline johny11

Zdravím všechny,vkládám sem odkaz na stránky s tlumiči.Máte s nimi někdo zkušenost?Jsou to vůbec tlumiče KAYABA??

http://autopet.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=443094&lngDepartmentID=0

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
Neviem či to bude KAYABA ale asi nie. podla ceny.Jedno čo viem že je to olej. Ale niesu lepšie plynové?  :o Ja som menil a dával som tam sachs Plynové. Prijdu mi ako lepšie. Čo vy na to ?
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Jindřišák

Možná to KAYABA jsou, už sem se s takovýma cenama setkal, ale byly to tlumiče na Galanty IV nebo ještě hůře na III. Na tvůj model KAYABA třeba tady ^_^ http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=10&
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Pepe

Zdravím všechny,vkládám sem odkaz na stránky s tlumiči.Máte s nimi někdo zkušenost?Jsou to vůbec tlumiče KAYABA??

http://autopet.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=443094&lngDepartmentID=0

Ano jsou to KAYABA , tato firma je dodává všem . Ale koukám podle výběru auta - co máš za auto ?
 Nebo máš SAPORO ? :o
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Jindřišák

Ty stránky sou celý divný, v nabídce galanta nemaj, ale hledání fulltextem najde na galanta 4 strany tlumičů. U žádného tlumiče ale není napsáno, na jaký ročník jsou...
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Rafik

Určitě to tlumiče Kayaba jsou, ale jen olejové a kdoví na jaký model. Já sjem sehnal zadní Kayaby za 2500,-
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Ghost Buster

Já kupoval tlumiče KAYBA - plynové na podzim.

Zadní - 3520, přední - 3600. Bohužel přesný typ nevím...

Přijde mi, že jsou o dost tvrdší než olejové. Už to není takový luxus a plavná jízda, ale spíš sportovnější. Což mi ani v nejmenším nevadí  -_-

Offline johny11

Ano jsou to KAYABA , tato firma je dodává všem . Ale koukám podle výběru auta - co máš za auto ?
 Nebo máš SAPORO ? :o
Ahoj,mám galanta 1.8 glsi r.v 1995

Offline johny11

Taky jsem nenašel na těch stránkách rok výr,a ani jsem tomu nnějak nechtěl věřit.Plyn je samozřejně lepší,jen jsem zkopíroval odkaz na olej ^_^Proto se Vás tu ptám ^_^

Offline Miwi

Na tvého myšáka patří tyto tlumiče:
olej.................KYB 441086 přední
                      KYB 441087 zadní
plyn................KYB 341141 přední
                      KYB 341142 zadní

Offline johny11

Zdravím,tak jsem si v úterý na níže uvedených stránkách objednal tlumiče Kayaba(olej) byl jsem zvědavej,jestli dorazí.A dneska mi je přivezly do práce za cenu 2458kč včetně dopravy.Jsou to opravdu kayaba a radost je veliká :D tak že,zítra večer bude Rádio v dílně,a pohodička... :mellow:

Offline Ghost Buster

Zdar, tak jo, jsem zvědav co na to budeš říkat. Jezdím na nich už cca rok a maximální spokojenost, jenom mi ten požitek z jízdy kazí ložisko a silentbloky na nápravách.  ^_^

Offline Pepe

Já mám cvrčky na horních ramenech . Ráno Kelly to spraví. :mellow:

Offline johny11

Offline Pepe

Jdu na to,a ještě v noci to proženu :D :D :D :D
Držím palce ..... Máš stahováky pružin ?

Offline johny11

:D díky,stahováky mám už asi 6 let,bez nich by to šlo na prd  :D

Offline johny11

Zdravím,tak tlumiče úspěšně vyměněny,včetně ložiska zadního kola.Ještě v noci jsem to byl projet a řeknu vám,že ten požitek z jízdy a i to ticho je paráda!!!! :D :D :D :D :D

Nějaký foto z opravy přkládám...

Offline johny11

:Výměna ložiska bez použití násilí a lisu...
« Poslední změna: 08.05.2010 - 21:01:07 od johny11 »

Offline koty

pěkně udělané paráda -_-
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline johny11

Díky  :D
Taky jsem ale zjistil,že mi odchází silentbloky horního ramene,co drží zavěšení těhlice,nemůžu je na netu nikde sehnat,nevíte někdo kde bych je sehnal?Auto kelly je má v nabídce pouze na přední nápravu,když zadám zadní,tak se mi objeví na přední spodní rameno,asi nějaký omyl.Ty co nabízejí na předek,vypadají že by to mohly být oni,ale nemají je :(
« Poslední změna: 08.05.2010 - 22:31:12 od johny11 »