GalantWeb

Servis Brno a okoli

Offline briann

• Jr. Member
  • **
Nevite kde v Brne a okoli je nejakej dobrej autorizovanej servis Misivbusi?Nejake zkusenosti atd...
www.perfektauto.cz Mitsubishi Eclipse,Mitsubishi Galant 2.0,BMW E30 Drift Car

Offline Misak

Na Palacky mas primo jejich centralu nebo co to je, ale nejaky servis s sikovnyma mechanikama, ktery tem autum trochu rozumi a za rozumnou cenu by me taky zajimal. Jet s 94' do autorizovanyho servisu se moc nevyplati  :(
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Rampa89

• Pisatel
Auto HB  :anz: - ne tam na servis nejezdi  -_- ... my když něco potřebujem tak jezdíme k jednomu mechanikovi, co dělá čistě japonský auta a sám má galanta... možná najdu nějakej kontakt.... je to v brně... myslim že je to tohle :

http://www.firmy.cz/detail/339805-autodily-na-japonska-auta-dusan-janda-brno-malomerice.html

Jistej si tím nejsem, jestli to ono nebude tak sem dám ještě vědět. Ale tady sou zkušenosti jenom dobrý, levný a je to člověk co tomu rozumí.

Offline briann

• Jr. Member
  • **
Diky,No toho bych mohl zkusit,ale potreboval ybhc nekoho fakt skvelyho i treba drazsiho,ale fakt dobryho.Jinak ja mam Eclipse 2.generaci,ale  ten motor je temer totoznej s Galantem
www.perfektauto.cz Mitsubishi Eclipse,Mitsubishi Galant 2.0,BMW E30 Drift Car

Offline Bob

• Sr. Member
Myslím že máte na mysli autoservis Liška tel. 775 120 432 v Maloměřicích. Taky jsem tam byl a sám má opravdu Galanta.
Galant 1.8 GLSi 1995 93kW/126HP, Brno
Škoda Superb 2.8 V6 142kW/193HP

Offline Rampa89

• Pisatel
Jo jo jo to je on... optal sem se doma a máte pravdu... Liška... no oni totiž v těch japonských vozech pak nasměrujou s opravama k tomu opravářovi... A jaký zkušenosti jste měl vy?

Offline Bob

• Sr. Member
Nechal jsem si u nich seštelovat volnoběh. Sice neúspěšně,nebylo to pořád ono. Nakonec jsem si to opravil sám, ale jinak na mě působil velmi dobře, vypadal že tzv. ví o čem mluví. Ceny docela slušný, např. za výměnu rozvoďáku si vezme 2tis.+materiál.
Galant 1.8 GLSi 1995 93kW/126HP, Brno
Škoda Superb 2.8 V6 142kW/193HP

Offline Rampa89

• Pisatel
U nás to bylo hlavně po zkušenostech s jinýma opravářema hodně dobrý... díru v podběhu nám vyvařil a natřel za 500,- a za výměnu ramene chtěl taky pár stovek... ještě sme si nechali měnit kapalinu ve spojce a seštelovat a pak už nebyly problémy s řazením jak každý ví... taky za pár korun  ^_^ to už je tady jak reklama  -_- ...

Mno a nevíte někdo o nějakém solidním autoelektrikáři? Na moravě. A taky nějakém vrakovišti s německýma herciprndama? Potřebujem pro sestřino corsu...

Offline Petano

• Sr. Member
    • http://
Tak jsem byl u pana Lisky
stalo me to 15,5k
vymena rozvody (napinak, vodni pumpa, kladky, nemrzka)
klinak alternator, klinak klima
napinak klimatizace
olej v prevodovce
par zarovek
vymena kapaliny ve spojce a serizeni spojky
svareni praskleho narazniku a pridelani aby nevysel ten lem z pod motoru
celkova kontrola
---------------
jinak mi zbyvaji 4x tlumice (ty dva monroe co jsem mel vzadu jsou po 4 mesicich v hajzlu a jeden je uplne mrtvej a vyteklej ... takze se pridavam do klubu zklamanych monroe uzivatelu)
zadni koutouce a desky (ty kotouce jsem mel mit meneny v lete tak bud me podfoukli nebo tam dali nejakej desnej srac co nevydrzi nic. .. protoze pokud si dobre vzpominam tak jsem si na ne sahal a byly asi novy  :anz: )
PZ horni silentblok je taky spatnej ... prej se neda sehnat jako nahradni dil tak ho umi opravit asi za 1k.
L P spodni rameno uz je nacle

Ten vypis je jen tak pro predstavu.

Ale to nejdulezitejsi ... lidi on ten galantek zacal normalne v pohode radit  :laugh:

Takze z pana Lisky a jeho servisu mam dobry pocit a doufam ze se to v case nezkazi.
2,5 V6 rv 97, kuze atd. ;-)

Offline xor

• Pisatel
a co dal do prevodovky za olej?
Galant 1,8 85kW r.95

Offline Rampa89

• Pisatel

Ale to nejdulezitejsi ... lidi on ten galantek zacal normalne v pohode radit  :laugh:

Mno u nás to bylo hlavně díky té kapalině ve spojce... Pak sme to auto nepoznávali...  :big grin:

Offline Petano

• Sr. Member
    • http://
a co dal do prevodovky za olej?

To bohuzel nevim ...
kdyztak mu zavolej co tam dava za volej  ^_^
2,5 V6 rv 97, kuze atd. ;-)

Offline aschanek

• Jr. Member
  • **
znám jednoho mechanika z Brna co opravuje všehny auta a je celkem dobrej, rychlej a levnej, jezdil jsem k němu s Deltou.

Je to Jiří Sedlák, tel.: 603 709 187
1,8  16V GLSi

Offline Jokl

HB v Komárově nedoporučuji  :angry:. Před x lety jsem se hádal s majitelem ohledně záruky nezáruky, ložisko mi nedali nové jak jsem platil, zakázali mi se podívat auto v servisní dílně (a to jsem tam koupil předváděčku za 0,5mil), apod. Dokonce jeden prodejce přímo zde zaměstnán řekl sám, že do tohoto servisu by své auto nedal. Takže moje zkušenost. Po skončení záruky jsem s radostí jezdil ke kamarádovi servismanovi.

Offline Paweld

• Jr. Member
  • **
Já bych měl opačnou otázku...nevíte o nějakém neuatorizovaném servisu, který se specializuje na Mitsubishi, popřípadě japonce v okolí Brna? Chtěl bych se tam zkusit zeptat na brigádu

Offline ada4

Zkus se zeptat v těchto dvou. Sedlák dělá všechno, Liška sice japonce, ale myslím, že není autorizovanej.
1995 Galant 2.0 V6-24