GalantWeb

Olej

Offline Rob

• Hero Member
drogerie, obi ,hornbach...........................................................

Offline Pepe

Zapečené karbonové úsady to neobsahuje , stačil by čistič na klapku. Nízkým průtokem oleje zde zůstává "brusná pasta" a tímto dochází k obrusu těsnících ploch. -_-
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member
Ale vysvětluj to tomu Einsteinovi!!!!!!!!!!!!

Offline blazen

• Hero Member
no to bys byl hodnej. Mě stačej 3. Pro jistotu kdybych chytl zrovna ty dva co si měl v háji ^_^

já ti je pošlu všecky,je mi to nahovno. Já budu brzy dávat galanta pryč a kupovat jiné novější auto

Offline Rob

• Hero Member

Offline blazen

• Hero Member
mě to je jedno,nejdřív je musím vykopat,se pak podělte jak chcete

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Tak fajn. Pošli mi je, já vemu jeden dobrej a zbytek přepošlu ROBBimu. OK?
Radouš

Offline Rob

• Hero Member

Offline Rafik

Včera jsem si na žraloku měnil olej - Valvoline Durablend 10W40 můžu opravdu jen doporučit. Za studena v -10°C hlasitější chod motoru, ale bez klepání hydroštelů apod. Po zahřátí ztišení, zklidnění motoru. Nalil jsem ho do 4G63. Doporučuji a přitom stojí 5l jen okolo 650,-Kč.
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Ghost Buster

Včera jsem si na žraloku měnil olej - Valvoline Durablend 10W40 můžu opravdu jen doporučit. Za studena v -10°C hlasitější chod motoru, ale bez klepání hydroštelů apod. Po zahřátí ztišení, zklidnění motoru. Nalil jsem ho do 4G63. Doporučuji a přitom stojí 5l jen okolo 650,-Kč.

Jo taky se ho chystám koupit, ale nějak na něj nemůžu narazit v normálním obchodě. Není někde na netu za dobrou cenu? Hodte prosím někdo link, jestli víte...

Offline Rafik

Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline blazen

• Hero Member

Offline Ghost Buster

Offline BlackJack

Schroustne můj žralok 4g63-rv.2000 motorový olej Shell Helix HX7? Jde mi hlavně o to, že má API SM/CF, což je o třídu víš než většina olejů - API SL/CF

???  :lipsread:
Mitsubishi Galant - 2.0 (100kW) - 4G63

Offline Radous

• Hero Member
a nemyslíš že je to zbytečný? Shell doporučuje HX5. Tady se dozviš všechno.
http://oleje.cz/index.php
« Poslední změna: 09.01.2011 - 18:24:28 od Radous »
Radouš

Offline BlackJack

Oleje.cz znám už přes 2 roky, dokonce jsem se byl podívat i na jejich prodejnu. Dost se toho na jejich webu dá přiučit.

API-SM :

Pro všechny současné motory. Kategorie zavedena 30. listopadu 2004. Oleje klasifikace SM obsahují aditiva pro kontrolu deposit, pro snížení oxidace oleje, snížení opotřebení a aditiva zlepšující vlastnosti oleje za nízkých teplot.

Jdu do Helix HX7  -_-

Offline Radous

• Hero Member
podle mě vyhozený peníze. Pro naše auta shell doporučuje hx5
Radouš

Offline BlackJack

Co mám v servisce a přiložené faktury k autu od AutoPalace Praha, tak do Galanta dávali Shell Helix Ultra. Chtěl bych pokračovat s oleji aspoň o ten stupínek níže.

Offline Pepe

DURON* XL SYNTHETIC BLEND SAE 0W-30, 10W-40, 15W-40

Semisyntetické motorové oleje vynikající životnosti, doporučené pro motory pracující v silničním i mimosilničním provozu. Oleje jsou vytvořeny pro benzínové, naftové a LPG motory, nebo pro motory pracující na zemní plyn (CNG).

API SL/CI-4 Plus; ACEA A3/B3/B4/E7/E5/E3; Mercedes Benz 229.1, 228.3, 228.1; VW 501, 505; Ford M2C171-D

Jezdím na 10W40 a nemám problémy . :mellow:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline kenry

• VIP Group
DURON* XL SYNTHETIC BLEND SAE 0W-30, 10W-40, 15W-40

Semisyntetické motorové oleje vynikající životnosti, doporučené pro motory pracující v silničním i mimosilničním provozu. Oleje jsou vytvořeny pro benzínové, naftové a LPG motory, nebo pro motory pracující na zemní plyn (CNG).

API SL/CI-4 Plus; ACEA A3/B3/B4/E7/E5/E3; Mercedes Benz 229.1, 228.3, 228.1; VW 501, 505; Ford M2C171-D

Jezdím na 10W40 a nemám problémy . :mellow:

bingo ... taky  taky sem ho tam měla a po 10W40 mi zmizelo i sice tiché ale cvakání ... je krapet hustčí....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)