GalantWeb

BRTNICE.....2007

BAD · 91 · 37250

Spojené události

• BRTNICE.....2007: 25.05.2007 - 27.05.2007

Offline jirka

• VIP Group
Ta pumpa před brtnicí je skoro pořád zavřená,kdo ví jestli je v provozu :mellow:

Včera jsem jel okolo a byla otevřená  ^_^ z Jihlavy na Brtnici je objížďka, snad nezabloudíte   :P
(Galant 99'-2,0 prodán)
Honda Accord 2,0 i-VTEC,114 kw

Offline jirka

• VIP Group
No díky ale budu to brat pohořelice - znojmo a pak na jihlavu do té brtnice asi... možná to vezmu kolem dukovan... uvidím... já moc po dálnici nerad, když sou dobrý podmínky tak se mi tam nejede špatně ale stačí blbé vítr a už to není ono  ^_^..... takže tak.. no a s tím masem si třeba můžu vzít nějakó tu klobásu na opečení, budete mít o starost míň... a s tím počasím, to se modlím aby bylo dobrý  -_-

Rampo na Znojmo to máš velkou zajížďku,jeď na Náměšť ,Třebíč a pak už je to 20 km  :mellow:
(Galant 99'-2,0 prodán)

Offline ivovik

Ide niekto aj zo Slovenska?...Ja som este stale neni pevne rozhodnuty,hlavne to zalezi na priatelke.Hladal som to na mape,su to tie Brtnice kusok od jihlavy?A je tam este nieco volne?

Offline Rampa89

• Pisatel
Rampo na Znojmo to máš velkou zajížďku,jeď na Náměšť ,Třebíč a pak už je to 20 km  :mellow:

No kratší to sice je, ale přesněji takhle:
Domov - Brno (D2) - Náměšť - Dolní smrčné : 112 km
Domov - Pohořelice - Znojmo - Dolní smrčné : 129 km
Domov - Pohořelice - D. Kounice - Rosice - Náměšť - Třebíč - Dolní smrčné : 102 km
Domov - Brno (D2) - Val.Mez. (D1) - Dolní smrčné : 121 km

Jako to znojmo je nejdélší ale zase ta cesta se mi tam zdá dobrá, inu uvidím  ^_^

Offline BAD

Včera jsem jel okolo a byla otevřená  ^_^ z Jihlavy na Brtnici je objížďka, snad nezabloudíte   :P
dědku dííík ale máme navi tak se nic nemůže stát :)
teda doufám ....  :D
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline jirka

• VIP Group
No kratší to sice je, ale přesněji takhle:
Domov - Brno (D2) - Náměšť - Dolní smrčné : 112 km
Domov - Pohořelice - Znojmo - Dolní smrčné : 129 km
Domov - Pohořelice - D. Kounice - Rosice - Náměšť - Třebíč - Dolní smrčné : 102 km
Domov - Brno (D2) - Val.Mez. (D1) - Dolní smrčné : 121 km

Jako to znojmo je nejdélší ale zase ta cesta se mi tam zdá dobrá, inu uvidím  ^_^

Nevím od kud máš toto měření vzdáleností ale na Náměšť a Třebíč je to 88 km, na Znojmo 144 km  :mellow: a to je trochu větší rozdíl.Vybrat si musíš sám.
(Galant 99'-2,0 prodán)

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Pokud nemas Nav-U (jako ja, smejd jeden debilni) od sony, tak nezabloudis, ja si sebou beru na sedacku spolujezdce navigatora, kterej vyfasuje mapu....
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Drak

Pokud nemas Nav-U (jako ja, smejd jeden debilni) od sony, tak nezabloudis, ja si sebou beru na sedacku spolujezdce navigatora, kterej vyfasuje mapu....
Tak v tom případě zabloudíte 2X :)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Rampa89

• Pisatel
Nevím od kud máš toto měření vzdáleností ale na Náměšť a Třebíč je to 88 km, na Znojmo 144 km  :mellow: a to je trochu větší rozdíl.Vybrat si musíš sám.

No ale ty to myslíš z Brna ne? Já nejsem přímo z brna, tam se sice občas vyskytuju, ale jinak sem od hustopečí, což je skoro u pálavy, takže podle mapy.cz to takhle vychází  ^_^ šak pohoda. A jinač naco navigace a mapy, máte orientační smysl né?  -_-

Offline BAD

takže maso je naložený kuřecí cca 11 kg a prasečí cca 6 kg dále jsou nakládaný cibule,okurky a takový ty kravský rohy. pití zajistí drak tj pivo po všechny a tequilu pro někoho :)
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline jirka

• VIP Group
To je dobře ,jste pašáci  ^_^ doufám, že má B2 nachystaný proslov třeba o rybníku a ostrůvku  :laugh:  :D
(Galant 99'-2,0 prodán)

Offline Monty

• VIP Group
Tak nakonec dojedu taky, ale až v sobotu navečer. Ale s kámoškou. Snad nebude chtít, abych se jí moc věnoval.....  :mad:
(R.I.P. - Galant 4x4 2,5 V6 + xenony)
Audi A8 (podvozek a sedačky S8), obsah 4,2 osmivál, 300 PS, maximální výbava. Zase změna podsvícení na modrou. :-)

Offline BAD

Tak nakonec dojedu taky, ale až v sobotu navečer. Ale s kámoškou. Snad nebude chtít, abych se jí moc věnoval.....  :mad:
jestli je to ta samá co minule tak asi nebude chtít nic  -_-
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline B2

• VIP Group
To je dobře ,jste pašáci  ^_^ doufám, že má B2 nachystaný proslov třeba o rybníku a ostrůvku  :laugh:  :D
je fakt, ze ty ( a spousta dalsich ) jsi ho neslysel.. protoze jsi byl na plech  :D
ale pro zmenu, muzes vypravet ty..  co vsechno vam roste na vinohradu  :P

Offline jirka

• VIP Group
je fakt, ze ty ( a spousta dalsich ) jsi ho neslysel.. protoze jsi byl na plech  :D
ale pro zmenu, muzes vypravet ty..  co vsechno vam roste na vinohradu  :P

To máš pravdu  :mellow: ale Jana si to pamatovala  :D proto ji mám sebou  :laugh:
(Galant 99'-2,0 prodán)

Offline BAD

To máš pravdu  :mellow: ale Jana si to pamatovala  :D proto ji mám sebou  :laugh:
ted sem ti na to chtel neco napsat ale radsi ne  :evil:
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline Monty

• VIP Group
jestli je to ta samá co minule tak asi nebude chtít nic  -_-

Je to ta co jsem s ní dojel pozdě do školičky. Ale asi to tam celé proležím. Jsem se včera vysekal na čtyřkolce a nemůžu chodit. No tak uvidíme. Jo, nemá někdo souřadnice GPS na to místo. Abych nezabloudil. Díky.  :laugh:
(R.I.P. - Galant 4x4 2,5 V6 + xenony)
Audi A8 (podvozek a sedačky S8), obsah 4,2 osmivál, 300 PS, maximální výbava. Zase změna podsvícení na modrou. :-)

Offline B2

• VIP Group
Ja myslim, ze srazik se opravdu vydaril... se mi ani nechtelo domu !!!  :'(
Dekuji vsem a doufam, ze se opet brzy uvidime !!!  ^_^

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Moc pekny sraz...taky se nam nechtelo domů....Rada vas vsechny zase uvidim :-)  Na zpatecni ceste nas chytla pekna průtrž, jinak cesta v pohode..... hclarins+dragon
« Poslední změna: 28.05.2007 - 21:49:33 od Dragon-and-his-Mitsubishi »
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline jirka

• VIP Group
Doufám,že všichni dojeli dobře domů, ne jak Monty na sraz  :mellow: už s váma nikam nejedu mám namožený játra,přibral jsem 2,5 kg a břicho mě od smíchu bolí ještě teť.  :D supr víkend.
(Galant 99'-2,0 prodán)