GalantWeb

Voda v chladiči

Offline t.j.silence

Idem prvý krát v živote meniť náplň v chladiacej sústave a rád by som vedel hlavne kde je výpustný šrób, koľko litrov tam asi toho je, čo tam mám naliať a kde to zohnať, alebo aspoň ako sa tá kvapalina volá. Teraz tam mám takú celoročnú zelenú žaburinu a chcel by som samozrejme asi to istéako tam bolo, aby som mal na celý rok pokoj. Prosíííím. Za každú radu vopred dík.    ^_^
Mitsubishi Galant 2000 2,5L V6 24V 163HP

Offline Drak

šroub je na spodní straně chladiče směrem k motoru a naleješ tam směs do chladičů (ethylen glycol antefreeze), kterou koupíš bud u pumpy a nebo v autopotřebach a vejde se tam cca 6 litrů
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline t.j.silence

Ešte čosi k tejto téme. Ktosi mi hovoril, že keď uvoľním tú skrutku na chladiči, tak mi vytečie len obsah chladiča, ale pokým chcem vypustiť celú sústavu, tak musím buď odpojiť nejakú hadicu, alebo by mala byť na bloku motora ešte jedna nejaká vypúšťacia skrutka. A mňa by len hrozne zaujímalo, že kde by mohla táto skrutka byť.
Mitsubishi Galant 2000 2,5L V6 24V 163HP

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
vyteče ti celá soustava. ten šroub je nejspodnější díra v systému

Offline svavra

• Pisatel
    • http://www.sweb.cz/svavra/
nevím jak u tohodle motoru, já mám ten starší - obrácenej - a tam nestačí jenom ten spodní šroub, ale musí se povolit i výpustný šroub na motoru....jinak vyteče pouze chladič a hadice....a taky doporučuju výplach...stojí to asi stovku....
Galant 4WD 4WS 93 a Galant 4WD 4WS 95

Standa - Praha, Cheb, Kozomín - a taky Lancer EVO VII by China