GalantWeb

check engine

Offline Benytrans

• Hero Member
Tak tenhle problém asi na chvíli hodim za hlavu a budu kurýrovat plechařinu... nedobrzdil jsem za favoritem, ale žádný zraněný... byla první... a s tou holkou už si tykám :)
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Pepe

Tak tenhle problém asi na chvíli hodim za hlavu a budu kurýrovat plechařinu... nedobrzdil jsem za favoritem, ale žádný zraněný... byla první... a s tou holkou už si tykám :)
Že by nakonec ty kabely pod čelní maskou ? :laugh:  :D
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Benytrans

• Hero Member
zatim jsem našel jenom přefiknutej od jednoho klaksonu... ale dám foto a třeba něco vykoumáte  ^_^

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Drak

Tomu říkám vyřešení problému jiným problémem :-) To je jako když bolavej zub vyléčíš zlomením nohy  -_-

No hlavně že se nikomu nic nestalo a máš novou kamaradku  :mellow:
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Misak

Hmmm, taky se budu takhle seznamovat  :D Prihrajte mi nekdo nejakou peknou kamosku v aute a dejte vedet kdy a kudy pojede  -_- :mellow:
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Benytrans

• Hero Member
Tak tady jsou ty slibovaný fotky... na fotkách je to už trošku lepší, chladičovka byla až na chladiči, ale zapřáhli jsme to za strom a vytáhli to... http://server.e-switcher.net/photogallery/displayimage.php?album=7&pos=3
chudák... teď mi připomíná terminátora...
Tak fotky nejsou  :( vypadl server a vymazal všechno z disku a tim pádem i fotky a micina je už odstrojená... tak snad fotky z finále budou... mřížky do nárazníku shánět nebudu takže tam dám černej tahokov a dám tam bílý blinkry, jsou dokonce levnější než oranžový (aspoň nějakej tůůůning...) a nový světla snad budou konečně svítit jak by měli... ^_^
« Poslední změna: 08.09.2007 - 20:14:12 od Benytrans »

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)