Este sa vratim k tejto teme, pretoze mam par nejasnosti...
S lokalizaciou ECU snad nemam problem, malo by to byt to na prvom obrazku...k tomu otazka:
- kabel z ktoreho pinu vedie k vstreku c.1 podla schemy z par vlakien vyssie?
Draku, pisal si, ze senzor rychlosti je na konzole za zapalovacom. Vyfotil som to a su tam 2 svorky vedla seba (obrazok 2). V navode je, ze yellow-black, no je tam aj cierny so zltym pasom a aj zlty s ciernym pasom a cisla pinov na konektore nevidim. Pozeral som pin aj v pristrojovke (vychadza mi, ze mal by to byt ten prostredny z tych troch 16konektorov), no taka farba kabla v nom nieje.
- k tomu poprosim, mas urcite prehlad, ktory kabel to je, znaviguj ma prosim ta k nemu.
A posledne je fuel...prilozene 2 obrazky...v navode pise gray od pristrojovky az po konektor C-71, no ja v danom konektore pristrojovky ani jeden sivy nevidim. Podla mojich vypoctov by to mal byt ten zlty vedla ruzoveho s ciernym pasikom, no aj tak pytam odobrenie...
Podla obrazka, co si mi poslal dedukujem, ze ma ist priamo z pristrojovky az po spolujazdcove dvere (tam je ten konektor 71?)...je ich tam vsak viac, poznavaci znak nejaky?
- aj k tomu poprosim, v ktorom pine daneho konektora najdem ten spravny drot? Navod pise 8...tusim, ze konektor je na stojato, tak je spravne lava strana osmy od spodu?
A posledna vec...je potreba odpajat baterku, ked sa chcem napajat na tieto kable?
Vopred dakujem za trpezlivost somnou, no v autoelektrike som uz velmi opatrny !