GalantWeb

Xenony

Offline svavra

• Pisatel
    • http://www.sweb.cz/svavra/
Galant 4WD 4WS 93 a Galant 4WD 4WS 95

Standa - Praha, Cheb, Kozomín - a taky Lancer EVO VII by China

Offline svavra

• Pisatel
    • http://www.sweb.cz/svavra/
V sekci recenze je trocha mého bastlení ksenónů. B)  
Galant 4WD 4WS 93 a Galant 4WD 4WS 95

Standa - Praha, Cheb, Kozomín - a taky Lancer EVO VII by China

Offline Pepper

Zdravím ... máte někdo zkušenosti s montáží xenonů do galanta 97-04? Nezkoušel někdo z vás, jak to svítí s výbojkama D2R a D2S, zda ty D2S moc neoslňují atd. Nebo nenarazil někdo na nějaký zajímavý odkaz přestavby světel na Galantovi?

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
máme zkušenosti jen s montáží xenonů a bixenonů do galošů 1993-1997

Offline BAD

Citovat
Zdravím ... máte někdo zkušenosti s montáží xenonů do galanta 97-04? Nezkoušel někdo z vás, jak to svítí s výbojkama D2R a D2S, zda ty D2S moc neoslňují atd. Nebo nenarazil někdo na nějaký zajímavý odkaz přestavby světel na Galantovi?
je to fuk do čeho to montuješ základ je taovej že D2S je do čoček a D2R je do parabol... zatim jsem do všech aut volil čočky je to mnohem lepší a líp to vypadá  
BMW 745i, V8, 332 PS

miroslav1

• Host
Citovat
je to fuk do čeho to montuješ základ je taovej že D2S je do čoček a D2R je do parabol... zatim jsem do všech aut volil čočky je to mnohem lepší a líp to vypadá  

Chtěl bych se zeptat. Máš nějaký oblíbený čočky nebo je to jedno.Ptám se proto že mám tady jedny přední světla
z Citro

Offline BAD

zatim se mi jevili nej renault a nebo bmw pohoda montáž a krásně se rozebíraj .. na hovno svítí tuareg a cayene
BMW 745i, V8, 332 PS

miroslav1

• Host
zatim se mi jevili nej renault a nebo bmw pohoda montáž a krásně se rozebíraj .. na hovno svítí tuareg a cayene

Takže namontovat by tam šly?
Jestli jo, nechtělo by se Ti je tam namontovat za nějakou rozumnou cenu?
Akorát bych potřeboval vědět co všechno je k tomu potřeba mimo těch světel a na kolik
by mě ta montáž vyšla.

Offline Monty

• VIP Group

Nesouhlas s tím že z Touaregu svítí blbě. Já jsem si je namontoval a jsou úplně super. Rozhodně lepší jak ty dvoje co jsem zkoušel. Měl jsem na zkoušku z Calibry a Mazdy. Nejlepší se mi jevili z Audiny. Ale teď tam mám originál bixenony z Touaregu a je to fakt super. Cayene svítí fakt blbě. Měl jsem to auto půjčené od kámoša. Bral bych snad jen ten motor.
« Poslední změna: 07.10.2006 - 21:09:05 od Monty »
(R.I.P. - Galant 4x4 2,5 V6 + xenony)
Audi A8 (podvozek a sedačky S8), obsah 4,2 osmivál, 300 PS, maximální výbava. Zase změna podsvícení na modrou. :-)

Offline BAD

Nesouhlas s tím že z Touaregu svítí blbě. Já jsem si je namontoval a jsou Úplně super. Rozhodně lepší jak ty dvoje co jsem zkoušel. Měl jsem na zkoušku z Calibry a Mazdy. Nejlepší se mi jevili z Audiny. Ale teď tam mám originál bixenony z Touaregu a je to fakt super. Cayene svítí fakt blbě. Měl jsem to auto půjčené od kámoša. Bral bych snad jen ten motor.

souhlasit nemusíš prostě je to tak máš tam pěknej krám  :wacko: zatim nejlíp se mi fakt osvědčili ty renaul
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline Monty

• VIP Group
No jasně.  ^_^ Jenže jide jen o to jak to nafotíš. A pokud to bereš u země, tak je jasné, že to svítí takhle. Myslím že speciálně pro tebe to vyfotím z vrchu. Abys teda věděl.  :police: A na ty renol
(R.I.P. - Galant 4x4 2,5 V6 + xenony)
Audi A8 (podvozek a sedačky S8), obsah 4,2 osmivál, 300 PS, maximální výbava. Zase změna podsvícení na modrou. :-)

miroslav1

• Host
Bade taktně si přešel odpověď na mou otázku. Mám to brát tak, že se Ti do toho nechce? :frown:

Offline Pepper

Tak zástavba xenonů do Galanta '02 Úspěšně dokončena - mohu jedině doporučit, rozdíl je neskutečný. řešeno pouhou výměnou klasických žárovek H7 za výbojky D2R, elektronika od Automotive Lightning (např. do VW). Vše padlo do sebe bez nutnosti destruktivních Úprav - pouze bylo nutné si udělat nové pérko na uchycení výbojky (nechtěl jsem zničit to originální pro strýčka příhodu) a protažení patice výbojky gumovou záslepkou světlometu (vyřešeno šetrným rozříznutím a opětovným zalepením gumy). Jakmile bude čas, pořídím foto ... bohužel nebudu mít srovnání s předchozím stavem :-)

Offline BAD

Bade taktně si přešel odpověď na mou otázku. Mám to brát tak, že se Ti do toho nechce? :frown:
nene jen sem na to nějak zapomněl ... sakra stárnu.. bych nedopad jak Jirka ze znojma... no asi by to šlo vyřešit na nějakym srázku
BMW 745i, V8, 332 PS

miroslav1

• Host
Dobrá. Akrat se chci zeptat - ne že bych Ti nevěřil, ale Ty vozíš sebou všechno co na to budem
potřebovat? Já myslel že na to budeš potřebovat slušně vybavenou dílnu.
Případně potřebuji vědět co všechno mám vzít sebou (samozřejmě až nějakej srázek bude).

Offline mordino

• Newbie
  • *
Já už mám taky nový xenony a už nechi o halogenech ani slyšet. čočku nemám a vůbec to neoslňuje. Koupil jsem je za super cenu na www.apple-car.cz. Nabízejí BOSCHE, takže asi fakt kvalita jak píšou. Za  necelejch 5900 je to prostě super cena. jen si dejte bacha na výrobce. Hodně jich je z číny a ty pak svítí jenom několik týdnů a pic... :o

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
u čočky jde spíš o to, že výbojka má vlastní parabolku a je v jejím ohnisku. Pokud používáš původní paraboly od halogenek, není výbojka v optimálním ohnisku a míň to svítí. Navíc ty paraboly nebývají v optimálním stavu a to se taky projeví.

Offline jirka

• VIP Group
nene jen sem na to nějak zapomněl ... sakra stárnu.. bych nedopad jak Jirka ze znojma... no asi by to šlo vyřešit na nějakym srázku

Znojmo se píše s velkým Z  :mellow: ,jseš na tom hůř než já mladíku  :P  :roll:
(Galant 99'-2,0 prodán)
Honda Accord 2,0 i-VTEC,114 kw

Offline BAD

Dobrá. Akrat se chci zeptat - ne že bych Ti nevěřil, ale Ty vozíš sebou všechno co na to budem
potřebovat? Já myslel že na to budeš potřebovat slušně vybavenou dílnu.
Případně potřebuji vědět co všechno mám vzít sebou (samozřejmě až nějakej srázek bude).
když se podíváš na foto ze srazu v brtnici tak uvidíš co je všechno potřeba
BMW 745i, V8, 332 PS

Shortyyyy

• Host
Zdravím mám xenony néé v kompletu pouze krabičky bez kabelů a žárovek cena za kus 300kč :)