GalantWeb

Naprava Galant 98

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
  • Galant 2.0i Sport Edition
Mam takový problem se zadni napravou na Galantovi rv.98 2.0i.... viz. zakrouzkovane "gumove" ulozeni, ktere nejde sehnat...resil nekdo uz vymenu??
Popřípadě když se "guma" vylisuje ven z toho ramena, jaky je vnitřní průměr v tom rameni??   

Offline Kublajchán

• VIP Group
Zkoušel si origo mitsubishi ?
(Galant VI 2.0i - in memoriam)
Škoda Fabia RS 2004

Offline Drak

v origo mitsu se to prodává s celou těhlicí jako jeden díl

buď MR223653 nebo MR223651 zaleží jakej maš VIN a jestli chceš pravý nebo levý
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
nebo vrakáč a vylisovat nějaký dobrý. Přesně tenhle jsem taky měnil

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
To Begy: prosim te a nevedel by jsi ten prumer?? V tuto chvily by me pomohl nejvic.

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
ten netuším, prostě to byl silenblok z jinýho galoše. já ho měl kamaráda co se na to taky původně chystal, tak ho vypreparoval z jinýho auta
skus koupit na vrakáči prostě tuhle těhlici, klidně zrasenou, ale alespoň s jením dobrým silenblokem

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
Uz jsem si v katalogu vybral podobny silentblok ktery jen skratim na pozadovanou delku a narve se tam.... si myslim ze je uplne jedno co tam bude za silentblok, jen je dulezyty aby bylo zaveseni pevne, no ne??

Offline Petano

• Sr. Member
    • http://
Zkus se zeptat jestli ti to nekde nedovedou vyrobit. V brne servis Liska to umi.
U me to zatim jenom obcas povrzava tak to nechavam bejt resp. se doted objevilo neco dulezitejsiho na vymenu a na toto uz nezbyly haky.
2,5 V6 rv 97, kuze atd. ;-)

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
Tak ze ten muj upraveny silentblok se nychtl :-( Byla tam vetsi doura nez jsem nameril tak ze tam vpadl jak nic, ale mechanik to vse pomeril a nasel primo s kovovym obalem primo jak ma byt do te tehlice! Koncem tydne se to bude menit tak ze pak podam informace a udam i typ kdyby nekdo dalsi shanel.

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
Takze dnes probehla vymena silentbloku a pasoval naprosto presne jako primo delany :-) stal 400kc a oznaceni je 62790010 akorat nevim kde a pod cim ho najit.. myslim ze je to neco z VW tak mi to tlumocil.

Offline Pepe

Takze dnes probehla vymena silentbloku a pasoval naprosto presne jako primo delany :-) stal 400kc a oznaceni je 62790010 akorat nevim kde a pod cim ho najit.. myslim ze je to neco z VW tak mi to tlumocil.
Peugeot v katalogu Elit , 377,- s dph :D
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
Jen at je to tu kompletni :)
http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=1
délka (v mm):45 mm / vnitřní průměr [mm]:12 mm / vnejsi prumer [mm]:36 mm /

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Kruciš. Měl by to tu někdo sepisovat a pak to jebnout na cédo :mellow:
Radouš