GalantWeb

Angel Eyes

Offline Rob

• Hero Member
jasně, na Audi to nemá, dělal jsem to dnes v dešti, svítí to docela pěkně,na sluníčku jsem to ještě nezkoušel,foták tohle světlo neumí zachytit přesně.

Offline morfes

No tak snad jsi ani nechtěl aby to vypadalo jako Audi :o na ty druhý fotce to vypadá zajímavě, tak snad to je i tak...škoda, že to není jako denní! No a ještě co na to řeknou oficíři:(
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Rob

• Hero Member
zkusím tvrdit, že už to tam prostě bylo odjakživa,že japončíci myslej 10 let dopředu,když budou chtít, stejně něco najdou, třeba kola,...

Offline Rob

• Hero Member
Ale, když už jsem měl ty světla venku a konečně jsem se dostal k parkovačkám, které jsem měnil za LED , tak mě překvapily jejich patice a to stejné jak u 120cítky.

Offline kenry

• VIP Group
Ale, když už jsem měl ty světla venku a konečně jsem se dostal k parkovačkám, které jsem měnil za LED , tak mě překvapily jejich patice a to stejné jak u 120cítky.

Hele když si je měnil upravoval si něco cokoliv nějak?Sem je tam prdnul a nic ani tak ani tak a žárovky svítěj normal....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Rob

• Hero Member
no, já jsem si ty ledky letoval do patice sám, a svítí to ,možná máš v patici "otočenou polaritu" vuči tý ledce.

Offline kenry

• VIP Group
no, já jsem si ty ledky letoval do patice sám, a svítí to ,možná máš v patici "otočenou polaritu" vuči tý ledce.

Letovat do patice se mi to nechce... díkes... to je jako diody v panelu klimky... to se na to radši vykakam....leda že by se tady našel někdo kdo to udělá a já mu to zaplatím....jinak to svitit nebude ale dík za info...
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Drak

Všechny patice mají obrácenou polaritu, než je logické a standartní... mínus je na středu žárovky a plus na obvodu žárovky.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline kenry

• VIP Group
Všechny patice mají obrácenou polaritu, než je logické a standartní... mínus je na středu žárovky a plus na obvodu žárovky.

Zab mě no... to víš že jo... prostě mi to tam jde ale nesvítí ani tak anii tak... no,... tak mám asi vobě levý.... :angry: :P
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Benytrans

• Hero Member
Co hůř... já měl z výroby každou patici na parkovačku jinak napólovanou...
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline kenry

• VIP Group
Co hůř... já měl z výroby každou patici na parkovačku jinak napólovanou...

Ti povim ... je s tim kakání.... děcka nechcete se mě někdo ujmout...?Resp mého diodoveho osazení....?Pěkně prosim smutně koukám....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Drak

se stav i stěma věcma co mam u tebe :-)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline kenry

• VIP Group
se stav i stěma věcma co mam u tebe :-)

..mmmmmm.............jo. ... zitra ...? tj 7.11.2008 po 19:00...? dej  vědět...sms bo něco ...
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Rob

• Hero Member
mělo by to snad být takhle,kdyžtak mě opravte

Offline kenry

• VIP Group
mělo by to snad být takhle,kdyžtak mě opravte

No jo to sedí bud tak nebo tak ale co když mi to nende ani tak ani tak ...? No c o s tim ...?
Přitom když dráty změřim tak 12,6v a diody nové a žárovka norm svítí...Zakopanej pes....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Rob

• Hero Member
ty první bílé parkovací LED mi vydržely ani ne hodku a bylo po nich....,měly uvnitř rezistor 480ohmu,ale ty uplně první ,co jsem tam měl byly modré a taky rezistor 480 ohmu a fungujou do ted , ted tam budu dávat další nové bílé LED a dám tam radši dvojnásobně velký rezistor-taky nechápu.

Offline kenry

• VIP Group
ty první bílé parkovací LED mi vydržely ani ne hodku a bylo po nich....,měly uvnitř rezistor 480ohmu,ale ty uplně první ,co jsem tam měl byly modré a taky rezistor 480 ohmu a fungujou do ted , ted tam budu dávat další nové bílé LED a dám tam radši dvojnásobně velký rezistor-taky nechápu.

No mě to docela mrzí ale narazil sem na něco co mě potššilo...dám foto...je to na 12v  je to dlouhý 48cm, dá se to stříhat a stojí to pakatel, 200 za ks... parádička ne...?
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Rob

• Hero Member

Offline kenry

• VIP Group
jo, tak to je moc pěkný.

Vzal sem nějaký navíc neboj se nic....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....