GalantWeb

Rozvody

Offline Pepe

Pokud byly rozvody dělané v německu , tak je středový šroub zajištěn lepidlem do závitu . Málem jsem urval trhák . :undecided:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Se nedělá jen v německu.
Mimochodem za tou řemenicí nemám nic. Jen ozvodový kolo držící na klínku. Řemenici jsem dneska přilepil a ráno ji nasadím. jen ještě zvažuju jestli ty dva kusy svařit nebo ne
Radouš

Offline Pepe

NEVAŘIT - já vím že je drahá ale klidně bych jednu koupil na vrakáču a nechal v silentbloky.cz udělat . Na mišiklubu ji někdo svařil a udělal klikové ložiska i šály . :(

Offline Drak

než ji vařít , tak asi levnější je nechat si ji vytočit a vyvážit...i to lepení je tak trochu provizorní řešení. Nová se da sehnat za cca 3 tis.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Radous

• Hero Member
Tak to je mi jasný že to musí bej vyvážený. Když to neudrží ložisko, nechám si stočit mezikus místo tej gumy, zalisuju to a po prdeli
Radouš

Offline Pepe

A proč tam výrobce dal lepenou řemenici ???  :angry: Blbej dotaz --- ale schváně - proč? :undecided:

Offline kenry

• VIP Group
A proč tam výrobce dal lepenou řemenici ???  :angry: Blbej dotaz --- ale schváně - proč? :undecided:

aby se v případě poruchy či zamotání přetrhla... že by bezpečnost....? taky blbej typ....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Pepe

Jeden řemen k altíku a druhý na klimu a servo . Tyto agregáty makaj nezávisle na sobě a spolu na pevné řemenici bez tlumiče by asi rozhazovali motor a agregáty navzájem . Asi :undecided:

Offline Drak

nejspíš kvuli rázům z klimakompresoru, který v eco režimu zapíná a vypíná a to celkem slušně zacvičí s otáčkama.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Radous

• Hero Member
Ta řemenice je dokonce ze 3 dílů. Prý vyvažuje torzní vibrace klikové hřídele + co psal Drak. No prostě na hovno
GHOST BUSTER už si se něco dozvěděl? V polsku fungláč za 2000kč
Radouš

Offline blazen

• Hero Member
nejspíš kvuli rázům z klimakompresoru, který v eco režimu zapíná a vypíná a to celkem slušně zacvičí s otáčkama.

divný, spousta aut má řemenici natvrdo..

Offline Ghost Buster

Radous: Zatím mám jen hrubé info od Mychaka, že nová originál za cca 5 tis., ale přesnou cenu nemá, náhrady nezná.

Z Polska je to co zač? Já bych to bral, pošli mi pls link, nebo kde si ji schrastil?

Dík

Offline Radous

• Hero Member
Já se ho zeptám jestli jich má víc nebo jen tu jednu a co to je vůbec zač.
Radouš

Offline Radous

• Hero Member
GDI má stejnou řemenici jako 2.0 ?
Radouš

Offline Drak

ne.
na 2.0 potřebuješ řemenici MD338320 nebo MD376057 nebo MD376058
na 2.4 je řemenice MD354477 nebo MD376053
na 2.5 je řemenice MD316782
Legnum VR-4 TypeS

Offline Radous

• Hero Member
Já jen že jsem našel starší ale na 2.4
Radouš

Offline Radous

• Hero Member
Je to v pytli. Na 2.4 nebo 2.5 není problém ale na 2.0 prostě neseženu. V mitsubishi stojí 5596kč s DPH a americky nebo čínsky neumím. Rusáci ho mají v e-shopu za nějakých 1474 kč. Na ebay není
« Poslední změna: 16.06.2011 - 17:04:01 od Radous »
Radouš

Offline kenry

• VIP Group
aha počkat řemnice se zháňá tadýýý... ahááá ... v tom mám už pěknej bordel....

hele a k věci zkusily jste třeba i novou ... kelly mj auto to přece nejni možný aby nebyla ....
co zkusit opsat typ a třeba bude stejná na carismu nebo jinej typ auta....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Radous

• Hero Member
aha počkat řemnice se zháňá tadýýý... ahááá ... v tom mám už pěknej bordel....

hele a k věci zkusily jste třeba i novou ... kelly mj auto to přece nejni možný aby nebyla ....
co zkusit opsat typ a třeba bude stejná na carismu nebo jinej typ auta....

Néni, néni a néni. Akorát origo je
Radouš

Offline Pepe

Řemenici nemám šrobovanou , je ze dvou dílů a v poho . Jinéto je s rozvodama . Podle návodu - když natočím první píst do dolní úvratě , značky na vačkách jsou na místě ale klikovka má značku natočenou o 150 stupňú , kde se nachází jeden z nálitků a podle všeho se toho chytil mechanik při posledních rozvodech . Ale auto bez problémů najelo 90 000 km .   ](-: ](-: ](-: :o