GalantWeb

Startovani

Offline kingz

• Jr. Member
  • **
Zdravim,
mam galanta 1,8,rok vyroby 95 dvakrat po sobe se me stalo,ze otoicim klickem a starter toci a nechce a nechce chytnout.Druhy den nastartoval bez problemu.To bylo porve a nyni me to udelalo za mesic znovu,tak jsem otevrel motor a prohmatal jsem kontakty a dratky k rozdelovaci a ke krokovemu motorku a najednou hned naskocil.Zda se mi,jako by to nehazelo jiskru.Nevite jak rozumne diagnostikovat problem nebo co s tim?
Diky

Offline Benytrans

• Hero Member
Já si myslim že to bude načatá jednotka, přesně tak se to projevovalo mě, a po asi půl roce už startér jen točil... oprava jednotky pomohla...
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Kamenožrout

• Host
Nemáš šanci nic diagnostikovat  :(
Jediná rada je - všechny konektory rozpojit a pročistit kontaktolem,ale zase pokud ti to po nastartování běhá normálně bez škubání nebo chcípnutí tak bude zakopanej pes někde jinde  :o
Taky ti tam nemusí jít benzín,může bejt kousnuty relátko a nebo už načatý a nebo jen pecky na kontaktech.

Offline Pepe

Zdravim,
mam galanta 1,8,rok vyroby 95 dvakrat po sobe se me stalo,ze otoicim klickem a starter toci a nechce a nechce chytnout.Druhy den nastartoval bez problemu.To bylo porve a nyni me to udelalo za mesic znovu,tak jsem otevrel motor a prohmatal jsem kontakty a dratky k rozdelovaci a ke krokovemu motorku a najednou hned naskocil.Zda se mi,jako by to nehazelo jiskru.Nevite jak rozumne diagnostikovat problem nebo co s tim?
Diky

http://fordprobe.cz/rozdelovace/  možná vyřeší problém. Repase, já to měl v Děčíně týden v servisu. Zkus dát
kabílky a konektory na -vodivé-  :D
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline kingz

• Jr. Member
  • **
A muzes me prosim,rict,kde jsi nechal opravovat ridici jednotku?
Diky?

Offline Pepe

Diky?
Sorry, já repasoval rozdělovač za 6 500 + práce. Řídící jednotku dřív koupíš na vrakáči, než seženem opraváře ŘJ. :angry: :'(
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Benytrans

• Hero Member
Diky?
Zkus anonci, já to našel tam, jednotku jsem mu poslal v baliku poštou a za týden jsem ji měl zpátky opravenou, myslím že to stálo 3000 a to se při ceně dnešních i ojetých jednotek myslím vyplatí.
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline kingz

• Jr. Member
  • **
Zdravim,
mam opet teneto problem jak jsem napsal v uvodu,ale od rijna me to neudelalo az nyni.Nemuzu to nastartovat jen kdyz je proste teplo, v noci to chytne uplne normalne.Tak vubec nevim co to muze byt.Chci se zeptat muze byt v haji ridici jednotka?
Popripade nemate na nekoho kontak kdo je opravuje,popripade,kde je dobre autovrakoviste a da se tam sehnat??

Offline Rafik

Ahoj, mám podobný problém, včera jsem přišel do auta, startuju a nic. To se nikdy nestalo, vždycky chytnul hned. Dneska ráno to samé. Podle mě to jsou svíčky, zkusím vyměnit svíčky i kabely a když to nepomůže, čím to může být??
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline xor

• Pisatel
Zdravim,
mam opet teneto problem jak jsem napsal v uvodu,ale od rijna me to neudelalo az nyni.Nemuzu to nastartovat jen kdyz je proste teplo, v noci to chytne uplne normalne.Tak vubec nevim co to muze byt.Chci se zeptat muze byt v haji ridici jednotka?
Popripade nemate na nekoho kontak kdo je opravuje,popripade,kde je dobre autovrakoviste a da se tam sehnat??
kdybys byl z prahy nebo strednich cech, tak ti jednu RJ muzu pujcit na vyzkouseni.
Galant 1,8 85kW r.95

Offline Rafik

Já jsem z Ostravy:(

Offline Rafik

Tak konečně můj galant jezdí. Jak se tak dívám do fóra, už je to víc jak měsíc :D Nestartoval, tak jsem prvně vyměnil svíčky, těma to nebylo, zjistilo se že v rozdělovači není šťáva. Tak Drak mi sehnal z UK rozdělovač. A myslím si, že poznám i vyměněné svíčky při plným plynu...

Offline estimator

no dufam ze ta niekde stretnem a porovname bo mne sa furt zda ze ten moj poriadne nejde.... :( :(

Offline Rafik

Za tu dobu co nejezdil jsem měl půjčené různé auta. Renault 19 99kw - 6kw navíc a zdálo se mi že to netáhne tak jako můj galant a navíc spotřeba o litr více než mám já. BMW 525 myslím že to má kolem 170koní, tahá hezky, ale je docela dost cítit že to je těžké auto.. Prostě mi se zdá, že ten můj galant 93kw jede fakt super a to při spotřebě 8 - 8,5 litrů...

Offline estimator

no uvidime :-) ja mam fakt pocit ze nic moc :(

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Ty máš ten motor esti zapráskanej od plynu....  :D
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline estimator

zapraskany ani nee skor ma napadlo to co mi integer vravel zuzena skrtiaca klapka..... :( :( :(
no neva o chvilku tomu konci garancka tak potom to necham sundat  :D

Offline Rafik

Nemáte někdo kontakt na někoho, kdo provádí testy na brzdě? :mellow: zajímal by mě současný výkon motoru. nebo kolik tak test stojí a kde se dělá..

Offline xor

• Pisatel
cca 2000. autojarov, mercedes chodov a pak jsou i dalsi mimo prahu.
Galant 1,8 85kW r.95

Offline Rafik

Já jsem z Ostravy, takže to mám docela z ruky