GalantWeb

Co pouzivate za sterace?

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
  • Galant 2.0i Sport Edition
Koupil jsem si nove sterace BOSCH stim ze nebudu kupovat obic za par kacek ktery vydrzi chvilicku. No stali me 450kc a stiraji hur nez ty obic za 1/4 ceny. Sklo jsem poradne vydrhl, ale prava strana stira smouhave, a na leve strane kdyz je kolem nuly tak mi sterac po skle skace. Poradte mi prosim odzkousene a zvolene rozmery na Galanta, nehodlam utracet porad dokola za pokus omil.

Offline BAD

Koupil jsem si nove sterace BOSCH stim ze nebudu kupovat obic za par kacek ktery vydrzi chvilicku. No stali me 450kc a stiraji hur nez ty obic za 1/4 ceny. Sklo jsem poradne vydrhl, ale prava strana stira smouhave, a na leve strane kdyz je kolem nuly tak mi sterac po skle skace. Poradte mi prosim odzkousene a zvolene rozmery na Galanta, nehodlam utracet porad dokola za pokus omil.
předpokládám že jsi koupil pouze ramínka??
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline Misak

No ja prijel na pumpu, vzal ty nejvetsi, co se na okno vesly, k tomu neco mensiho (levy myslim vetsi, pravy mensi) ten druhy velky jsem dal na zadni okno. Investice asi 220,-. Koupeno v unoru, vymena planovana na prosinec.
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Dash

• Sr. Member
Valeo Extreme obdoba Bosch Aero, naprosta spokolenost
Galant '96 1.8 GLSi, Praha