GalantWeb

Tak.. aje to v prd....

Offline mcpowel

• Jr. Member
  • **
Tak dneska mi trochu načechrala galanta jedna Corsa.. chlapík to neubrzdil a poslal me na passata přede mnou, předek zadek, vsechno rozbitý..:(

Kam byste me poslali do servisu v Brne? Neco rychlého.. spolehlívého.. skoda pujde z pojisteni maníka, tak at si daji zalezet :)

Offline Misak

Vzhledem k tomu jak jsem byl spokojen s Liskou tak je to jasny
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline mcpowel

• Jr. Member
  • **
No, takže na pojiště spočetli tabulkovou cenu opravy na 150 tis. takže je to totálka... tzn adie galant... :( nejspíš teda. Oprava u Lisky cca 55 tis. Takže radost k vánocům :worried:

Offline kenry

• VIP Group
No, takže na pojiště spočetli tabulkovou cenu opravy na 150 tis. takže je to totálka... tzn adie galant... :( nejspíš teda. Oprava u Lisky cca 55 tis. Takže radost k vánocům :worried:

To je pech člověk by řekl že tomu ta koza corsa nemuže ublížit  a ono prd....píšeš že radost k vánocum... když to zaplatí pojištovna tak si objednej novou kastli a jestli že to zaplatej .. zahojil bych se na tom....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline mcpowel

• Jr. Member
  • **
No, pojistovna to klasifikovala jako totalku, takze mi nepovoli opravit to na fakturu ale dostanu prachy zapoctem podle tabulek. Takze to asi nebude nic moc... kua :(

Offline kenry

• VIP Group
No, pojistovna to klasifikovala jako totalku, takze mi nepovoli opravit to na fakturu ale dostanu prachy zapoctem podle tabulek. Takze to asi nebude nic moc... kua :(

no a za totalku máš 150ooo ... ne..?A to už pořídíš jiné a tohle budeš mit na díly . nebo se pletu...?

Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline mcpowel

• Jr. Member
  • **
Je to jinak. protoze to pojistovna bere jako totalku. Pokusi se mi sehnat kupce na "vrak" a doplati mi pak zbytek k nejake tabulkove hodnote auta. Pokud kupce nesezene, vezme tabulkovou hodnotu vraku a tu odecte od tabulkove hodnoty auta a vyplati. Tzn, ze kazdym coulem na tom prodelam. Takze vazeni, timto asi koncim s Mitsu, páč si chci koupit nove nebourané auto. A protože nemam na noveho lancera tak si dam na chvili oddech od Mitsu.

Offline xor

• Pisatel
Je to jinak. protoze to pojistovna bere jako totalku. Pokusi se mi sehnat kupce na "vrak" a doplati mi pak zbytek k nejake tabulkove hodnote auta. Pokud kupce nesezene, vezme tabulkovou hodnotu vraku a tu odecte od tabulkove hodnoty auta a vyplati. Tzn, ze kazdym coulem na tom prodelam. Takze vazeni, timto asi koncim s Mitsu, páč si chci koupit nove nebourané auto. A protože nemam na noveho lancera tak si dam na chvili oddech od Mitsu.
A co to vymahat po tom manikovi, ktery do tebe naboural?
Galant 1,8 85kW r.95

Offline BAD

já jsem všechny nehody řešil způsobem svépomocí tj peníze podle tabulek a vždycky mi něco zbylo jen se musíš hádat a daj ti to co ti patří
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline kenry

• VIP Group
já jsem všechny nehody řešil způsobem svépomocí tj peníze podle tabulek a vždycky mi něco zbylo jen se musíš hádat a daj ti to co ti patří

Zinkasovat prachy a troubovi utrhnout hlavu.....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....