GalantWeb

VIN CODE

Offline UHNAK_GTi

POTREBUJEM NEAKY VIN DEKODER NA AUTA SUBARU   NEVIE DAT NIEKTO ODKAZ ???? POTREBUJEM TO SURNE ..... :worried:
R.I.P GALANT GTi 4x4 4WS
Subaru Legacy 2.5 GX AWD

Offline Drak

Offline UHNAK_GTi

DIKES DRAKU ALE NEVIEM TIETO 2 ODKAZY SOM UZ PREDTIM VYDEL NO DAKO MI TO NEVONIA KEDZE NIEKTORE CISLA JEDNODUCHO S KODU TAM VOBEC NIESU ALEBO SA NEZHODUJU S INYMI DEKODERMI  TU JE TEN VIN:  JFIBE9LJ3YG009010
 JA UZ SAM NEVIEM LEBO KOD MOTORU NEVIM ZARADIT TO JE TA 9 NIEKTORYCH DEKODEROCH JE TO 3LITER  NIEKDE NIEJE VOBEC...... A VSKUTOCNOSTI JE TO 2.5
R.I.P GALANT GTi 4x4 4WS
Subaru Legacy 2.5 GX AWD

Offline UHNAK_GTi

ja skusim zajst za neakym delerom ak ma nevykopne ///
ja neviem co simam mysliet o aute co ma v technickom rv 2ooo a uz na pasoch je rv 99 neni to podozrive??? mne to na galante sedi tj. rv. na pase sofera sa rovna aj rv. auta takze mam pocit ze je tam daky ofuk
R.I.P GALANT GTi 4x4 4WS
Subaru Legacy 2.5 GX AWD

Offline aston

Offline Drak

no podle toho VIN by to měla být 2003
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline UHNAK_GTi

no draku neviem kde si to pozeral ale evidentne je vydiet ze tie dekodery na vebe su k hovnu kedze aj na tych odkazoch co si vyhodil ty je Y {co je rok vyroby} 2ooo tak ja uz neviem a na oknach rok vyroby neni to nemam ani na galante...
R.I.P GALANT GTi 4x4 4WS
Subaru Legacy 2.5 GX AWD

Offline UHNAK_GTi

alebo si si pomylil 1o poziciu s 9 tov.....
R.I.P GALANT GTi 4x4 4WS
Subaru Legacy 2.5 GX AWD

Offline Drak

jo..to sem se překouk a zaměnil Y a 3
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline BAD

ja skusim zajst za neakym delerom ak ma nevykopne ///
ja neviem co simam mysliet o aute co ma v technickom rv 2ooo a uz na pasoch je rv 99 neni to podozrive??? mne to na galante sedi tj. rv. na pase sofera sa rovna aj rv. auta takze mam pocit ze je tam daky ofuk

podezřelý to není vůbec v některejch zemích se zapisuje rok uvedení do provozu a pak se to tím při dovozu omladí ( měl jsem to tak na autě z německa a švýcarska) je to sice chyba u nás na úřadě ale jinak bych v tom neviděl problém.
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline UHNAK_GTi

NO LEN JA SOM TO POZERAL ESTE NA ORG. TALIANSKOM TECHNICAKU ......
UVIDIM TEDA LEBO TAKTO SAMI TO POZDAVA ALE TEN 2.5 OD SUBATU ZIADNA SLAVA TEDA.....
R.I.P GALANT GTi 4x4 4WS
Subaru Legacy 2.5 GX AWD

Offline UHNAK_GTi

LEBO MA LEN 91 TIS KULOMETROV CO JE BEZCHYBNE BLUD NO AJ TAK JE VELMI ZACHOVALE BEZ, MOTOR IDE PEKNE LEN JE HNILY, PODVOZOK OK BRZDY SLABSIE NO NEVIEM TU JE INAK LINK NA TO AUTO
http://subaru-legacy.autobazar.eu/card.php?id=397223
R.I.P GALANT GTi 4x4 4WS
Subaru Legacy 2.5 GX AWD

Offline morfes

Na obrázku vypadá moc hezky...ale co jsem tak koukal tak u nás se dají sehnat za podobnou cenu...sice s více km, ale ne zase o tolik! Ale je fakt, že na tu cenu je tam těch km málo :o jinak auti je to moooc pěkný. Ale našel jsem jedno takový podobný za cca stejnou cenu i s automatem.
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline UHNAK_GTi

ale vseobecne sa vie ze automat zo subaru teda nic moc takze ja radsej manual a ten uz vykukujem dlho , a pozeral som aj v cechac no toto je cca za 144 tis ceskych no a takych je tam malo a nehovorim o tom ze to treba prepisat a tak a to ties nieco stoji nie?? nemam predstavu taktiez je novy zakon ze musis hned dat novu stka emisnu a daky certifikat pravosti vozidla ci co a to sa mi nechce ked uz torto auto ma vsetko......
R.I.P GALANT GTi 4x4 4WS
Subaru Legacy 2.5 GX AWD

Offline UHNAK_GTi

takze potvrdenie od subaru vsetko sedi tym padom mozem aj povedat zedekodery na webe su k hovnu kedze ani jeden sa nezhodoval stym v oginal subaru servise ....
R.I.P GALANT GTi 4x4 4WS
Subaru Legacy 2.5 GX AWD