Právě,že ani na 1 straně s tou prachovkou nejde hnout.
Těmi brzdami máš na mysli omezovače, co drží dveře ve dvou polohách a zamezují vylomení z pantů? ... A na jakém autě? ... Hele, když to nejde přes prachovku, musí to jít zevnitř dveří. Ikdyž si myslím, že ta prachovka by měla jít sundat, nebo alespoň odhrnout a měl by ses tam dostat. Já používám k mazání třeba VEIDEC a ten má možnost nasazení prodlužovací trubičky na rozprašovač, aby ses dostal do skulin.... Ale lepší by asi bylo, rozdělat tapec dveří a dostaneš se k mechanizmu. Tam to v pohodě promažeš... Ale jak píšu. Záleží na jakém autě.
Tomě taky napadlo že bych sundal tapec, vyndal to, vyčistil a máznul. Jenže ono mi to dělá i na fábii a tam je problém. Tapec sundám ale pod ním není fólie jak to známe z ostatních aut ale je tam pozinkovaný plech který je přinýtovaný ke dveřím snad 50ti nejtky. Jinak s tím mázáním jsem zkoušel kde co a stejně hovno. I pod prachovku sem se částečně dostal a nic to nepomohlo
nechce se mi kupovat 6ky nejtky a velký nejtovací kleště kvůli vrzajícím dveřím
Tak sem pustime trochu pruvanu. Mam problem, v zadu na strane ridice to vrze jako kdyby o neco drhla guma...jak zjistit ktera to je? Prostiknout WDckem nepomohlo....cetl jsem navod od fotobika, jak menil ten horni silenblok. Ale me prijde ze u me je v poradku. Mate nekdo nejakou jinou zkusenost co by to mohlo byt jinyho nebo jak zjisti co to je?