Možná tomu nebudete věřit,jako že asi ne ale já stou mou starou šunkou jsem na 100 km za 8,36.Jednou to zmáklo i pod 8 vteřin ,ale to jsem to měl ještě poštelovaný na blbečky co si myslely že jsou mistři Jinak převážně je to v koordinaci končetin a taky to nesmí při rozjezdu hrábnout jinak to ztratí adhezi a než se to zase kousne do asfaltu tak jsou vteřinky navíc.Taky hlavně rozhoduje váha auta,velikost ráfků a povrch vozovky.Tak že 1 r.st.lehce pohladit pak 2 r.st. na tvrdo a 3 r.st. a je tam 100 km jako prd !Jinak na těch 5 r.st. jsem dostal nejvíc tohle1. 39 km2. 71 km3. 147 km4. 194 km5. 220 kmMám sice už starej pekáč kterej má už na hřbetě přes 300 000 km,ale pořád dokáže každýho pěkně nasrat
Teď si ale urazil i mě nejezdim favoritem... vícebodovej vstřik má i 8V Já jsem teda zrychlení neměřil, ale bude to přes deset sekund a nejvíc jsem s tim jel 215(tachometrovejch) tim pádem tobě by to muselo lítat tak 250 s tvym zrychlenim
Může to nahrát a hodit video Docela rád bych to viděl Co na to řikáš Kamenožroute?
Dobře dostali jste mě,sem jen slepej a blbej debil co neumí do 5 počítat a chce na sebe upozornit.Mám škodovku 120 LS a jsem rád když s toho dostanu 90 do dvou minut.Natáčet nic nebudu nemám ani na mobil natož na kameru a na Brtnici už vůbec nemám a ani na to nemám čas protože ho věnuju rodině která je u mě na 1 místě ! Žeru suchej chleba bez másla protože na něj už vůbec nemám.Tak že asi takhle
chlapci já doporučuju nechat si nějak sladit otáčkoměry a tachometry
nejni potřeba nic ladit, stačí si vzít GPS a hned víš...
Ty seš ňákej chytrej.....
důkaz že možný je všechno http://www.youtube.com/watch?v=WMAD-4qIDOA&feature=related