GalantWeb

Barevný kód el. instalace

Offline Sub-Zero

Chtěl jsem se zeptat, jestli se dá někde sehnat rozpis barevného označení kabelů el. instalace na Galant r.v. 96 (předpokládám, že je to ale u všech stejný). Pokud to není výrobní tajemství japonců. :mad:
Galant r.v.96  2.0l GLSi stříbrný
Galant r.v. 98 2.5l V6 Sport edition

Offline xor

• Pisatel
Chtěl jsem se zeptat, jestli se dá někde sehnat rozpis barevného označení kabelů el. instalace na Galant r.v. 96 (předpokládám, že je to ale u všech stejný). Pokud to není výrobní tajemství japonců. :mad:
v 96 se delali generace 5 (kulata) a 6 (zralok). podle americkyho znaceni 7 a 8. kazdopadne jestli myslis na 6, tak na tu se da sehnat, na 5 jedine spolehat na to, ze to bude podobny s jinymi modely nebo po kouskach, komplet sem nikde nevidel.
Galant 1,8 85kW r.95

Offline Drak

pro ročník 93-96 je to něco jako tajemství
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Itchy

• Host
 to Drak : :evil:  :mellow:  -_-
« Poslední změna: 26.02.2008 - 08:44:44 od Itchy »

Offline Sub-Zero

to: xor , a nevíš náhodou, kde bych ho sehnal.
to: Drak , čekal jsem , že to bude tajemství. Protože, pokud bych znal barevný kód tak bych si plno věcí opravil sám, a necpal bych peníze do drahých autoelektrikářů  :angry:  Asi změním JOB, a jdu k mitsubitsi  :mellow:
Přesto, pokud byste věděly o nejakých stránkách , ikdyž třeba v anglině, budu vděčný.

Offline Drak

Na žraloka US verzi schéma mám po ruce.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Sub-Zero

díky Draku, juknu na to. Určitě z toho něco vyčtu.