GalantWeb

Dvoucestné autoalarmy s LCD pagerem.

Offline Lades

Zdarec chlapi. Řeším otázku alarmu. Nevím jestli si pořídit dvoucestný s LCD pagerem od Magicaru nebo zainvestovat dražší Jablotron s GSM bránou. Je v tom sice celkem podstatný rozdíl, ale mě by stačil Magicar nebo něco na ten způsob. Má s tím někdo z Vás zkušenosti?? Pokud ano, rád bych slyšel jeho názor. Děkuji.
Galant 98' 2.5 V6 AT kombi

Offline Drak

Toto řeším taky v tuto dobu a jediná výhoda GSM je delší dosah a lze k tomu připojit i například čidla na hlídání vzdálené garáže. Ale proti profizlodějům je to jedno jestli maš GSM a nebo dvoucestnej. Použije se rušička anic nikdo nezjisti a ani to nevysleduješ podle polohy GSM.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Lades

S alarmem od Jablotronu mám jisté zkušenosti ale fakt se mě nechce dávat 9litrů. Má i plno jiných výhod. Montoval jsem klasické(bezdrátové) zabezpečovačky od Jablotronu a vím, že jejich systémy se dají celkem dobře propojit mezi sebou. Na ovladač k autu se dá zastřežit dům nebo třeba i garáž, otevřít vrata nebo bránu, zapnout osvětlení příjezdové cesty atd. Prostě je plno možností jak to využívat. Spíš mě zajímají ty dvoucestné (Magicar, Kopel, atd.)
« Poslední změna: 25.02.2008 - 21:39:48 od Kral_L »

Offline Drak

Pro 2 cestný třeba pro mě hovoří turbo timer na ochlazování turb ale dosah na cca 430MHz nebude takovej, jak píšou. Maximalně to vidím tak na 500m pokud to má splňovat homologaci a vysílanej výkon.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Lades

Tak dochlazovaní turba mě netrápí. To mě asi ve fabrice zapomněli namontovat  :laugh: . Vybírám ty bez dálkového startu, protože tu funkci pravděpodobně nikdy nepoužiju. Je to sice dobrá frajeřina, ale škrabání oken v zimě (stejně už nikdy žádná nebude) mi zase až tak nevadí.

Offline Drak

zatím si vybírám mezi Magicar M100AS, PROSTAR 1.5
Legnum VR-4 TypeS

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
co má dochlazování turb společnýho s alarmem?
turba se chladí když běží motor, tak předpokládám že v autě ještě budeš sedět

Offline Drak

právě abys v tom autě nemusel sedět. Je to něco jako dálkovej start, tak tohle je opačnej konec. Prostě odejdeš a motor ti ještě zvolenou dobu běží pokud ti neklesne teplota na svodech. Ušetříš jednu elektronickou krabičku do auta
Legnum VR-4 TypeS

Offline Lades

Vidím že jsme se dostali od alarmu az k turbu. Begy ty máš něco podobnýho pokud se nepletu. Myslím že jsem to četl nekde na foru.

Offline Begy

• Pisatel
    • BEGYho web
nebo spíš radši jezdit jako člověk a před koncem jízdy jet s lehkou nohou :mellow:

už vidim jak necháš běžet auto někde v praze  -_-

Offline Begy

• Pisatel
    • BEGYho web

Offline Drak

Kenry ma magicara dvoucestnýho
Legnum VR-4 TypeS

Offline Lades

Začal jsem o tom přemýšlet minulý týden když do mě nacouval v Brně nějakej dobrák. Byl jsem celou dobu pár metrů od auta v bytě ale bohužel jsem to nepostřehl. Kdyby mě to aspon píplo tak bych mrkl z okna a všiml si SPZ. Teď si opravu musím zacvakat sám. Ještě mě na tom láká automatické zastřežení a zamknutí dveří při vzdálení se od auta a naopak.

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Ja mam ted nove Magicara, dvoucestnyho s turbotimerem, automatickym zamykanim, odmykanim, dojezdy oken, el. ovladani kufru.. Sem spokojenej. Funguje to dobre, dosah je podle zastavby, ale tech 500m to da určitě. Náklonový čidlo na ochranu kol, mikrovlna a otřesový senzor... Vybiral sem mezi Portmanem a timhle, a funkce, ktery magicar ma, me ulehcily rozhodovani...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Lades

To zní zajímavě! Montoval sis to sám nebo nejaká firma? Já bych se do toho pustil i sám ale hodně by mi pomohl konkrétní návod.

Offline Benytrans

• Hero Member
Magicar je good... teď jsem ho montoval do Octavie, u některých prodejců si musíš říct aby ti dali návod na konkrétní auto... montáž není až tak složitá... nejvíc času ti zabere rozebírání interiéru a jeho skládání...
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Lades

Už jsem pár firem co to prodávají obvolal, ale bohužel nikdo návod nemá a nadpoloviční většina mě to ani nechtěla nainstalovat, protože s tím nemají zkušenosti, a že japonci jsou moc složitý auta atd. A proto bych rád slyšel pár objektivních názorů na funkčnost a montáž. Nerad bych koupil zajíce v pytli a pak mlátil hlavou o zeď co jsem to udělal.

Offline Benytrans

• Hero Member
V octávce je to bych řekl složitější díky komfortní jednotce kterou Galant nemá, prakticky to zapojení není vůbec složitý a njávody na jednotlivý auta obsahujou vlastně jen barvy drátů na který to máš připojit... dálkový zamykání zapojíš jako každou jinou dálku, imobilizér je samozřejmě jen relátko cestou ke startéru nebo pumpě a automatické startování se připojuje ke spínačce, není na to startování nějaká extra elektronika, funguje to tak že auto musíš chcípnout ovladačem a pak ho teprve můžeš ovladačem nastartovat, tím je zabezpečeno že máš vykvaltováno... žádný mikrospínače na řadičce jak jsem si představoval... poklepový senzor, ultrazvuky, anténa a dalši serepetičky se jen zapojí do jednotky... dojezdy oken bohužel nevim jak se zapojujou protože u octávky to řeší prodlouženej zamykací impuls kterej Galant nejspíš taky nemá, ale můžeš to zkusit, když zamykáš auto tak zkus klíček podržet dýl v zamykací poloze a všechny okna by se měly samy zavřít...
« Poslední změna: 26.02.2008 - 19:11:49 od Benytrans »
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Lades

Škoda, že všichni co to máte v autě bydlíte tak daleko. Hned bych se zajel podívat jak to šlape. :'(

Offline David K

Mozna je to pozde, ale tady pisi, ze navod ke konkretnimu autu zdarma.