Zdravim, mam takovy zvlastni problem se startovanim, kdyz otocim klickem do prvni polohy, normalne by se mel rozsvitit check engine, po chvili zhasnout a startuje se, ale me se deje to, ze otocim klickem do prvni polohy, check engine se nerozsviti a v motoru cvaka takovy nejspis asi krokovy motorek (viz nize.) a nejde nastartovat, motor strili, plive atd... vypnu klicek, pockam, az se mi odepne elektrika, otocim znovu do prvni polohy a to same, kdyz to udelam 2-3, potom se po otoceni klicku do prvni polohy ozve zachrasteni (to asi jak ten motorek cosi nastavi), check engine se normalne rozsviti a normalne nastartuju.
Zkousel jsem nejdrive diagnostiku, ale vyblikavani mi nechtelo nefunat, potom jsem pristoupil k vymene veci kus za kus z jineho GTI co startuje, dosel jsem az k tomu, ze kdyz uz jednou nastartuju, vypnu motor a nastartuju drive nez se odpoji elektrika, tak je vse v poradku, ale pokud to necham dele, musim zas absolovovat proceduru s vypinanim a zapinanim.
Ten motorek, ktery se takhle chova jsem zkousel menit, cistit a stale to same, ja jsem asi uplne blbej, protoze nejsem schopen sehnat nikde vykres motoru abych zjistil co to je. Kazdopadne je to namontovane hned pod skrtici klapkou privodu vzduchu a zde jsou fotky...
Plz nemate s timto nekdo zkusenost?