ano ... já mám japonce rád a na ně nedopustím ale ten kdo si pořídil francouze a chce změnit značku tak tomu cpu jenom koncern VW
Jojo, já Japonce taky rád, byl jsem dřív hodně na Hondy - Civicy, Accordy, mamka měla Accord kupé 3.0 VTEC, mazec, ale pak jsem se začal šťourat v Medvědech a byl konec, ale na hranatýho Galanta 1.8 na denní ježdění, abych si nehuntoval v Pražským provozu mou vyvoněnou w124, na tu vzpomínam strašně rád. Super spotřeba, krásný měkounký sedačky, strašně příjemnej materiál čalounění, v zimě žádný vrzání plastů, svezení fajn - na otočku cesta z Plzně do Německa do Coburgu a zpátky, kolem 600 km na 1 nádrž, neuvěřitelný, jel jsem pohodu dle povolených limitů - já, bývalá přítelkyně, její maminka a babička, ale neloudal jsem se. Na to auto rád vzpomínam - měl jsem veliký plány a spostu plánů udělat z toho opticky starou VR-4, ale jeden zaďour od nepozorného řidiče vše vyřešil... Starej hranatej kufrovej Galant se mi líbí víc než ten 5 dveřovej, i když je praktičtější... Teď lituju, že mam kulaťáka a že jsem si nenechal dovézt nebo že jsem si nesehnal hranatýho... A ty kecy o japonci až na konec, ty ignoruju - i Accord první generace měl el. výbavu, o který se Oktávkám a Passatům mohlo jen zdát...