GalantWeb

Zapojení mlhových světel

Offline miras.cl

Zdravím,mám problém.Zakoupil jsem si přední mlhová světla a chtěl je zabudovat.Vyměnil jsem vypínač za združený,připojil mlhovky na kabely připravené s výroby a nic.Nemá s tím někdo náhodou skušenost?Jestli se ještě něco u aut,které nebyly původně jimy vybaveno ještě něco udělat?Díky za radu

Offline Benytrans

• Hero Member
Tuším že budeš muset ještě zapojit relé...
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline miras.cl

Zapoměl jsem napsal,že se jedná o Galanta96Pokud by to bylo to relé,kde kam bych ho měl zapojit?To je u pojistel v motorovém prostoru?

Offline Benytrans

• Hero Member
buď v motoru a nebo nad pojistkama vevnitř... bude to napsaný na víku těch pojistek, bude tam nejspíš napsaný front fog nebo tak něco... pokud bude ta pozice prázdná tak je to jasný...

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline miras.cl

Takže když ho seženu a pošlu ho tam,tak by to mělo být ok?

Offline Romangear

• Newbie
  • *
No a když jsme u toho, bylo by dobrý zkontrolovat, jestli ještě v pojistkový skříni máš vůbec obsazenou  pojistku předních mlhových světel.

Offline Benytrans

• Hero Member
Ty jo no vidíš... to mě ani nenapadlo, tim se dostáváme k otázce jestli to nejsou silový vypínače bez relátka... honem do garáže a zkontrolvat krabičky  ^_^

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline miras.cl

To mě napadlo jako první,ale pojistku na přední mlhy jsem nikde nenašel.Pouze pojistku na mlhová světla a ta funguje i na zadní.Nebo jsem špatně koukal

Offline Misak

Taky jsem pridaval mlhovky na generaci 92-96. Musis sehnat rele a zapojit ho (skrinka u motoru). A pak jeste prostrikat kontakty na kabelech k mlhovkam - nezapojene maji tendenci korodovat.
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline miras.cl

Dík za radu.Kontakty jsem už vyčistil,jak na mlhách,tak na kabelech.Tak seženu relé a vyskouším to.To relé tam teda vůbec není,nebo se má s nečím vyměnit?

Offline Dash

• Sr. Member
To rele tam vubec neni, musi se koupit a dat ho poj. skrine do motoru. S nicim se to nemeni.
Galant '96 1.8 GLSi, Praha

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
zdravím, já mám taký menší dotaz, zdali by mi někdo napsal jak nejvhodněji sundat přední nárazník z galanta rv92......sou tam mlhovky ale amatérsky udělané a jak jinak...nefungujou....ta kže to chci se pokusit opravit.......jinak co a jak zapojit zhruba vím.......ale ten nárazníček jak sundat.......
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Drak

naraznik je v rozich prisroubovan, dalsi uchyceni je na :'( spodni strane k plastovemu podbehu a nejdulezitejsi uchyceni je 4 srouby do nosniku. K temto se dostanes snadno ze spodni strany
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Emp

no u prednich mlhovek mam taky problem. klasicky predni mlhovky mi fungujou bez problemu, ale dalkovy mlhovky uz ne. Neni to vec, ktera by me palila, ale pojistky jsou v poho a ze by to bylo spatne zapojeny, se mi verit nechce, ale nekontroloval jsem to. Nesetkal ste se s tim nekdo pls?
Mitsubishi Galant 2.5 V6-24

Offline miras.cl

Zdravím,nevíte někdo číselné označení relé předních mlhových světel na Galanta 96?Díky

Offline estimator

to EMP: este som nepocul o dialkovych hmlovkach....ved hmlovky su len jedny.. ci som nevzdelanec?

Offline kenry

• VIP Group
to EMP: este som nepocul o dialkovych hmlovkach....ved hmlovky su len jedny.. ci som nevzdelanec?

Se asi překlepl ne ... a nebo sme už dva hňupi......... :(
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Drak

no žralok ma v nárazníku mlhovky a druhé dálkové
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline kenry

• VIP Group
no žralok ma v nárazníku mlhovky a druhé dálkové

No já tam mám jen mlhy... ... :mad: to mám asi blbý auto.... :laugh:
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Drak

to mas jen provedení bez dvojtých čoček  ^_^
Legnum VR-4 TypeS