GalantWeb

taiwan auto tuning shop

Offline Rob

• Hero Member
Neznáte někdo nějaké stránky na obchody s náhradními díly ,případně autodoplnkama na Taiwanu? mám tam ted známou a prý jsou tam věci-hlavně elektronika až 5* levnější, než v Evropě a snad by i něco dokázala poslat do Čech. Mě jde  o díly na Galanta, ale nic konkrétního,jen spíš nakouknout.Ikdyž,......... třeba by mě něco zaujalo.

Offline Rafik

Čau, dneska jsem narazil na přední čirou optiku na galanta 93-97 za nějakých 250dolarů, jinak nikdy nikde jsem neviděl, že by se vyráběla, takže kdyby to nějak šlo objenat a poslat, určitě by to bylo super
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Drak

dej link a uvidí se jestli to jde.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Rafik

Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Rob

• Hero Member
je mi divný ,že tam v titulku míchaj dohromady automotive a jdm, kouknu se na to pořádně zítra, ale ikdyby to bylo, tak je tam jeden hodně velký háček a to je doprava, myslím tím rychlou-leteckou, - prý 5kg balík stojí 6500kč a jestli to tak je , tak se spíš vyplatí- bez záruky nakoupit tam mobily nebo mp3 přehavače a modlit se, že ten jejich rozsypanej čaj, tady pujde předělat na češtinu. zítra se ozvu.

Offline Drak

jestli jsou JDM, bude se muset stejně měnit vnitrni parabola abys mohl legalně svítit a neoslňoval. Co balik se týka pošty záleží čím se balík pošle. Zadní světla poslana přes USPS (US pošta) stojí cca od $50 a přes DHL nebo jineho kuryra 3x tolik
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Rob

• Hero Member
nějak se na těch stránkách nemužu dostat blíž k těm světlum, skočí mi to na náké jiné stránky.