GalantWeb

Trable s benzínem u Tank ONO

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
kdybych tankoval za 200korun tak taky nekoukám na cenu benzínu. Ale na plný nádrži to kolikrát dělá i víc než 100korun rozdíl
Radouš

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
tak tak...stejná cisterna veze fuel jak k benzině tak i k unicornu (ten nejlevnější....)
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Radous

• Hero Member

Offline Ghost Buster

Myslíš, že jedna cisterna (jedna firma) vozí benzíny o různých kvalitách? To si nemyslím...

Offline Radous

• Hero Member
On tu cisternu na benzínce myslím nechá celou a jestli ne celou tak polovinu určitě a tam přece není problém zajet ke dvěma benzínkám jedné firmy když jsou od sebe vzdáleny 30km
Radouš

Offline Rob

• Hero Member
Možná ty benzínky patřej jednomu člověku, u benzínek na jižní spojce si myslim totéž.

Offline Radous

• Hero Member
mě je to celkem jedno kdo co kam vozí. U čepra ale s jistotou vím že ten dražší benzín je opravdu kvalitnější benzín. Je dražší jen o korunu a tak když jedu kolem tak ho natankuju.
Radouš

Offline blazen

• Hero Member
benzín jako takový bude nejspíš stejný,ovšem každá značka má svá aditiva.. v tom se to bude lišit..

Offline Radous

• Hero Member
jasně že je to jen o aditivech. Jiný rozdíl v tom snad ani není
Radouš

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
tou cisternou jsem myslel, že něco vyhodí u nás na benzině (mimochodem, druhý týden v červenci měla jako jediná u nás v okolí cenu 35 kč/l benálu n95 !!!!!! v té době jsem s tatíkem korzoval po čechách a u dálnice byla cena jen cca 32,50!!! hrůza a děs...tedy ta naše místní benzina) a pak jela a jela k 5 km vzdálenému unicornu a zastavila u nádrží....takže asi tak....ale viděl jsem to víckrát ,,,,

spíš bych ty ceny benálu viděl tak, že to záleží na majiteli jak moc nás chce orvat o peníze....a unicorn s jedním z nejlevnějších cen benzínu by asi už dávno zkrachoval, kdyby ten fuel byl nějak špatný a kazil auta nemyslíte??? a určitě by se to rozkřiklo tak jako s jiným pumpami...

Offline Pepe

jasně že je to jen o aditivech. Jiný rozdíl v tom snad ani není

Jj, někdo přidá vodu čistou, někdo destilku, jiný zase líh 51% atd, vyber si. V Litvínově stáčela Shell, Prona ....
Jde jen o to kdo si řekne o věčší marži . :D
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
přesně tak pepééé ale všichni mají jednu věc společnou vždy to zaplatíme nebo doplatíme na to my, chudáci :(

Offline Radous

• Hero Member
voda se do benzínu nepřidává a to ani destilovaná
Radouš

Offline kenry

• VIP Group
Tak sem si zase dovolil luxuxs natankovat u benzinky... jeden vstřik a novej filtr v prdelce cca 5500,- to sou mi věci....ONO v Sokolově....tam tankujeme naftu a v poho tak sem si říkal že dobrý ale do Prahy sem nedojel....(Odtáhl mě kolega za návěsem ) celekm dsuper jízda.

Ach jo....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Radous

• Hero Member
To máš ten slavnej poruchovej common rail ne?
Radouš

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

To máš ten slavnej poruchovej common rail ne?
Obávám se, že mluví o MAN tahači, protože jinak kenry má 5.7 l Jeep benál...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Radous

• Hero Member
no tak tam bude určo common rail. To je ovšem běžná závada těchto motorů. Nevím jak na náklaďáku ale na osobáku se mění zhruba po 170 000km všechny vstřiky a dost často i čerpadla
Radouš

Offline Misak

hehe, taky me napadlo, ze mluvi o MANu, ale zprvu jsem se divil, proc leje do jeepa naftu. Ze by to byl vsezravec?
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline blazen

• Hero Member
MAN má velkej motor,měl by sežrat kdejaký sajrajt.. Nám se v práci nestalo,že by někomu zdechla mašina,kvůli špatné naftě.. máme ale samé od CAT .. nejleší diesly :-)

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

hehe, taky me napadlo, ze mluvi o MANu, ale zprvu jsem se divil, proc leje do jeepa naftu. Ze by to byl vsezravec?
On americkej benzín není od nafty daleko... :-D ^_^
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!