S tímto vozem jsem za 5 let co ho mám najezdil cca 170 000km,jezdil jsem pracovně po republice a nešetřil ho,ale za to kluk dostával 100%péči.Sám jsem si někdy koupil obyčejný rohlík a jedl ho suchej,ale mišák dostával shell fuel a vše fungovalo tak jak má 1000%spokojenost,až jednou...unaven z práce a z nákupů (vánoce a novej rok) a tak jsem neodolal a nakoupil benzín natural 95 u Tank ONO za neuvěřitelných 27,9 no nekup to.tak jsem to tam natlačil plné a i kandák jsem nacpal po okraj.po ujetí cca 2km se mišák zakuckal a dál už jel na 3 válce a ten hnusnej zvuk....tak jsem se byl poradit,nalil jsem tam aditiva a jezdil a jezdil a furt špatně...a od té doby se to sere...2 vstřiky v prd...když jsem měl vstřiky venku,tak v sítku ve vstřiku byl písek a něco jako hustej černej olej...fuuuj po výměně to bylo chvilku dobré...a pak na novo,tak jsem dal kabely,svíčky,palivovej filtr,rozdělovač,palec a sračky do benzínu...vyhodil jsem kat,ale stále nic moc...po každém tom zásahu byla malá změna...svíčky musím dát dnes nové...protože po 11 tisících vypadají jako po 150tis.ted už to jede na 95 % toho jak to lítalo před ONem.ale vždy po ránu musím nechat nastartováno tak 8 minut,protože se jinak nerozjedu,auto se dusí a střílí.....už nevím co dál...fakt nevím.ještě se mrknu na váhu,a na klapku a znova vyčistim vstřiky ale 650 za kus za vyčištění je dost...raději bych nové ale kolik stojí to nevím.loučím se s pozdravem at chcípne Tank ONO.
:worried: