Tankuju taky kde se dá a nikdy žádný problém s motorem! ONO, Unicorn na vídeňsky, i vesnický čerpačky o jednom stojanu není problém... je to spíše o stavu auta! Můj názor je takový, že je nemožný míchat benzín mimo stáčírnu!
To Kraken úplně na začátku (pouze střízlivý názor, neuraž se!!!):
podle mě je dost jednoduchý svalovat vinu na benzín! Nevíš co se mohlo stát, kdybys místo ono načerpal v-power. Mohlo se stát úplně to samý a tenhle topic by se nejmenoval Trable s ONO, ale "Trable s v-power - kde je pravda?". Je možný, že tenhle benzín pouze urychlil neodvratitelé. Místo toho by se ti to stalo při další nádrži o cca 600km dál. Jednou se to stát muselo... Je to pouze kdyby kdyby, ale jak vidíš je tu spousta lidí včetně mě, jejichž auto to nijak nepoškodilo.
Benzín u ONO je levný ne proto, že to míchaj, ale protože mají minimální provize na prodeji... vždyť jim nekvalitní benzín našli u 2 stanic z asi 20... myslím v roce 2007! To je úplně normální a neznamená to, že to byly s****! Třeba byly, ale podle mě se to pouze nevešlo do norem ČOIky a na Nově řekli, že auta mohly vybouchnout a pomřít polovina planety!!! Vliv médií na veřejné mínění je neskutečný, co si budeme povídat! A vůbec nelze z nízké ceny usuzovat, že je to nekvalitní, když o tom nic nevíme! Podezíravost Čechů je nám vlastní. Proč zavedené pumpy chtěli zásah od státu do cen ONO, kvůli tomu, že jim narušuje jejich konkurenční boj (čili nutí je snižovat ceny)? Od čeho je konkurence? Od toho aby všichni byli na svém a na jedné hladině? Kdepak, já jsem plně spokojen s tím, že tu ta pumpa je a že nutí zbytek velkejch zvířat tlačit ceny dolů a odlákavat jim zákazníky! Třeba v Praze u ONO je fronta na půl hodiny každej den...
Zajímalo by mě, co by se začlo říkat, kdyby stát snížil spotřební daň na PHM a litr by stál třeba 15 korun a u "kvalitních" pump by stále stál 20Kč...
Je otázkou proč ČOI letos nechce zveřejnit její objevy nekvalitního benzinu...možná bysme všichni koukali, co si to točíme u zavedených pump!
Proto říkám, že je jednoduchý hledat chybu jinde, než na vlastním dvorečku.
Snad jsem se Tě nějak nedotkl! To jsem neměl v úmyslu, pouze jsem vyjádřil objektivní názor.
PS: přeju Ti, aby auti jezdilo stejně dobře jako do teď, ať tam hodíš cokoli:)
PS všem: v práci nemám co dělat, tak jsem musel napsat tuhle slohovku