GalantWeb

SERVO KAPALINA

Offline mates_lancer

Ahoj, koupil jsem si nedávno Lancera, musím dolít servo kapalinu, koupil jsem si HEKRY automatic IID. http://www.vasoil.cz/detail/hekra-automatic-ii-d/automatic-ii-d/ Může to být i v micině? Díky

Offline Drak

do serva patří hydraulicky olej jako do automatické převodovky Dexron nebo Dexron II. Podle specifikace je uvedený olej DexronII.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline mates_lancer

Děkuju. Vyleju ten starý a naleju nový;)

Offline t.j.silence

Prosím potreboval by som vedieť aký typ kvapaliny by som mal presne použiť do môjho serva na galante r.v. 2000. Lebo som bol pred 4-mi rokmi debil a chcel som mať všetky kvapaliny pomenené. Tak som teda vymenil aj v serve. A teraz po rokoch mi naši chlapi od "fachu" zistili že mám chytenú skriňu riadenia práve pre to že som tam nalial nesprávnu kvapalinu. typ kvapaliny mi poradil nejaký debil že bude dobrá-nejaká červená-že do hydrauliky a aj mi ju teda dal. Teraz mi trochu seká volantom, keď napr. parkujem a točím z volantom z jednej strany na druhú.
Robí mi to už asi 2 roky, tak nech to aspoň trochu zachránim.
« Poslední změna: 30.05.2012 - 17:43:23 od t.j.silence »
Mitsubishi Galant 2000 2,5L V6 24V 163HP

Offline LivArt

Podle specifikace je uvedený olej DexronII.

Ten tam mám i teď já a servo funguje.

Offline t.j.silence

Ten tam mám i teď já a servo funguje.
No ja som prvé 2 roky tiež nemal problém, to až teraz. Som to tam lial pred 4mi rokmi. Ale viem že keby som tam nechal originál kvapalinu, tak by bolo všetko v poriadku.
« Poslední změna: 31.05.2012 - 18:29:26 od t.j.silence »
Mitsubishi Galant 2000 2,5L V6 24V 163HP

Offline Hoody

Mam takovej blbej dotaz, kde najdu u zraloka nejakej otvor, kterym ten olej kompletne vypustim ?  ](-:
jezdím za LPG ;)

Offline Rob

• Hero Member

Offline Hoody

Dík :D dělej si srandu z cizí nevědomosti :D
jezdím za LPG ;)

Offline Rob

• Hero Member
Dík :D dělej si srandu z cizí nevědomosti :D
Podle mě to musíš někde dole rozpojit. :mad:

Offline Drak

vypouštěcího nic není. Z nádržky vysát a nejlepší je rozpojit hadici vedoucí zpět k nádržce a při nastartovaným motoru dolejvat novou kapalinu, která ti tu starou vytlačí ven. A je dobrý při tom točit volantem do ktajních pozic aby se vymněnila většina kapaliny.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Hoody

Aháá, díky Draku. Použít se dá teda jakejkoliv Dextron I,II i III?

http://www.kontakt-eshop.cz/produkt/oleje/oleje-prevodove/automaticke-prevodovky/motul-dextron-ii-d-1l-kg-7728.htm#popistimhle bych teda nemel nic zkazit.
Uz me jenom zajima, Rob sem hazel link kde je napsano ze se tam leje 0.9L, coz mi prijde jako docela malo, je to pravda?
jezdím za LPG ;)

Offline Drak

Dexron nebo Dexron II
Legnum VR-4 TypeS

Offline Hoody

Ok, jinak s tim mnozstvim, v manualu je "as required" takze to asi zkusim vypustit, abych zjistil kolik toho je   -_-
jezdím za LPG ;)

Offline Pepe

Množství - potřebné - zjistíš při procesu výměny . Jestli myslíš že vše vypustíš a pak dáš novou kapalinu  ](-: - na to zapomeň . Jak napsal Drak - vysát a odpouštět přitékající - jo a nezapomeň dolévat novou . Vše za chodu motoru .   též vyobrazeno ve workmanualu .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001