GalantWeb

Víko ventilů

Offline Benytrans

• Hero Member
To jseš ty?  ^_^ Tak tě vítám zpátky  :D Jinak o zaujatosti tu nemůže být řeč, nikdo neví v jakym stavu bylo Kamenožroutovo auto před tim než sešteloval klapku, takže nějaký zlepšení tam být mohlo, kamnožrout tenkrát sám říkal že se někdo před ním do klapky už hrabal a proto to nejelo jak má... Jenže Kraken předtim problémy s klapkou neměl a já ji seštelovanou mám, takže tím to prostě nebude...
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
Myslela jsem že vám to dojde rychlejc že to sem já.... :-)
Nevadí...... už máte asi taky dost nalítano... tak musím bejt trošku chápavější......  :-))
 jinak: Beny... mám pocit že né každej mě tu má rád a přivíta mě s otevřenou náručí..... :-(
Dobso...

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
njn myj sme vás oba chtěli přivítat naživo, nebudu řešit proč to nikdy nevyšlo.
ale stejně welcome back

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
njn myj sme vás oba chtěli přivítat naživo, nebudu řešit proč to nikdy nevyšlo.
ale stejně welcome back
V tom s tebou souhlasím......vracet se k tomu raději nebudem.. :-( ne na vše špatné se totiž dá zapomenout..... začla jsem žít znova ...bez chyb a zbytečných nepřátel  (doufám)    :-)
A to že sme se nikdy nesetkali naživo at s tebou a nebo s ostatníma má taky svúj důvod,není v tom nic osobního......jen je to trošku složitější... prostě ti co mě chtěli dostat, by mě pak líp dostali přes vás..           domysli si to sám...
A hlavně Žrout je tak trochu jinej...moc sem ho neměla šanci poznat,ale vím.....že se nerad vtírá.
A po tý aféře co tu byla ho i chápu že se drží stranou i do ted.....

Jinak dík za přivítání... :-)
Snad i ostatní budou tak přívětiví..
Dobso...

Offline Kraken

• Jr. Member
  • **
  • jsem blázen na svobodě
Tak se opět vrátíme k problému...dokonale jsem zaslepil EGR a provedl reset ECU s tím že jsem to nechal odpojené celou noc v tom mrazu...ráno připojil a studené to stále střílí a škube...ale po zahřátí musím říct že se síla motoru zase vrací...zítra jedu na moravu,přesněji do Jablunkova a pak za týden zpět,takže natankuju 100oktan racing u shellu a budu sledovat co to na tu dálku provede...asi nic moc  :worried:...ale co.Pak se pustím do čidel,možná bude zakopanej pes v tomhle.noooo??
galant 2.0 glsi r.v.1989
Mercedes B 180CDI-služebák
a ted nově BMW X3 3,0d  dárek....

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Já už nevim.... fakt... co lambda sonda a nebo přdřený nebo možná poškozený dříky ventilú... rozhodně když to pálí takhle na prdlačku za studena tak mě napadaj jen dvě věci a to málo benzínu a nebo moc vzduchu.....  vlastně tři věci... :-) ještě cívka + čidlo horní ůvratě.....
 Ted mě bylo řečeno že nekvalitní palivo múže nenávratně poškodit motor na trvalo...ovšem v čem u tohodle motoru to už neřekl.. jen že by začal od nádrže a skončil ve válcích...  .-(

Napadla mě čtvrtá věc....   co noví auto........ (:)
« Poslední změna: 29.11.2008 - 19:08:23 od Dobsonie »
Dobso...

Offline kenry

• VIP Group
Já už nevim.... fakt... co lambda sonda a nebo přdřený nebo možná poškozený dříky ventilú... rozhodně když to pálí takhle na prdlačku za studena tak mě napadaj jen dvě věci a to málo benzínu a nebo moc vzduchu.....  vlastně tři věci... :-) ještě cívka + čidlo horní ůvratě.....
 Ted mě bylo řečeno že nekvalitní palivo múže nenávratně poškodit motor na trvalo...ovšem v čem u tohodle motoru to už neřekl.. jen že by začal od nádrže a skončil ve válcích...  .-(

Napadla mě čtvrtá věc....   co noví auto........ (:)

Čo bolo,... to bolo ... žijme přítomností....vítej ....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman

[/quote]
Jsem překvapená že mě tak berete........ :-)
Díky..
Dobso...

Offline kenry

• VIP Group

Jsem překvapená že mě tak berete........ :-)
Díky..

Já Tě tak beru... a to tě ani neznám...nevim jak ostatní.Hodil bych to za hlavu věnujme se tomu co nás všechny zajímá...auta a jejich bebí...
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline kenry

• VIP Group
Tak se opět vrátíme k problému...dokonale jsem zaslepil EGR a provedl reset ECU s tím že jsem to nechal odpojené celou noc v tom mrazu...ráno připojil a studené to stále střílí a škube...ale po zahřátí musím říct že se síla motoru zase vrací...zítra jedu na moravu,přesněji do Jablunkova a pak za týden zpět,takže natankuju 100oktan racing u shellu a budu sledovat co to na tu dálku provede...asi nic moc  :worried:...ale co.Pak se pustím do čidel,možná bude zakopanej pes v tomhle.noooo??

Hele Ty střílející škubající sílo motoru, napadla mě možná blbost, když ti to takhle škytá bouchá a všechno možný co takhle kontrola svíček...?
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
no osobně bych začal asi čidlem teploty a případně se podívla na ISC (obtok klapky)

Offline Benytrans

• Hero Member
obtok klapky nemá... krokovej motorek to dělat nemůže protože mu to škube v tahu... čidlo teploty je možnost, ale třeba mě to škube taky a čidlo je OK, spíš by to mohlo bejt čidlo teploty vzduchu, podle toho snad jednotka upravuje bohatost směsi... Takže bych se pídil po tom jak změřit výstupy vzduchu, to najdeš v manuálech...
« Poslední změna: 30.11.2008 - 19:58:38 od Benytrans »
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Kraken

• Jr. Member
  • **
  • jsem blázen na svobodě
Tak je po problému čerpadlo bylo KO...po tom skvělém benzínu od ONA po roce odešlo a nedávalo,výměna za jiné cca 2500 i s prací a jede to super.takže problém už není...hurá hurá
galant 2.0 glsi r.v.1989
Mercedes B 180CDI-služebák
a ted nově BMW X3 3,0d  dárek....