GalantWeb

Rozdelovac

Offline Figo29

• Full Member
Cau jeste sem se chtel zeptat na postup pri nasazovani rozdelovace.rozvodak uz mam tedko top mam na ryskach,sice na rozdelovaci sou ty dve rysky ale trefit to na stred na spravnej zub neni lehky tak co s tim?

Offline Pepe

:laugh: Pánové , HELP , .Jak vrátit palec rozdělovače ,když jsem zapoměl jeho původní polohu ???
 :'(  :laugh: Jo ,stáří nastupuje a snim i HoSiP . Je to 2.0l .
« Poslední změna: 13.01.2009 - 21:03:46 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
palec jde zpátky nastčit jenv jedné poloze, teda pokud vim.
Jestli jde v několika (o čemž fakt pochybuju) holt zkoušej. V jedný poloze motor chytne  :-D
ničemu neublížíš

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

On tam - teda aspon u 1.8 a tam stejny s 2.0(myslim), jde jen v jedny poloze nastrčit...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Pepe

palec jde zpátky nastčit jenv jedné poloze, teda pokud vim.
Jestli jde v několika (o čemž fakt pochybuju) holt zkoušej. V jedný poloze motor chytne  :-D
ničemu neublížíš
Dík kluci ,doufal jsem že se ozvete,  protože tam jde ve dvou polohách .  -_- . Ještě jednou dík .Novej zakoupen u Kellyho .Ráno uvidím . :laugh:

Mam to jit rozhodit rano? :kiss:

Offline Pepe

Mam to jit rozhodit rano? :kiss:
Dragone dík za nabídku, ale delám klukovo auto a dostanu se k tomu až zítra odpoledne .Ke všemu mi praskla kabelová svorka na baterii , takže další výměna.  Dám vědět . :kiss:

Pohoda, dej vědět... Hledal sem to večer ve workshopu, ale asi sem manták... :anz:

Offline kenry

• VIP Group
Dragone dík za nabídku, ale delám klukovo auto a dostanu se k tomu až zítra odpoledne .Ke všemu mi praskla kabelová svorka na baterii , takže další výměna.  Dám vědět . :kiss:

Že vám do toho lezu Pepe "klukovo auto" , sem nezapoměl ale já už tam na sapě nebyl ani nepamatuju... tam pro ně musim zajet....aby mě nepomluvil ale kurňa není kdy...
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline dany

• Newbie
  • *
  • 1993 Galant 2.0 16V
Díky za radu. Palec rozdělovače jsem dal do správné polohy až na ten poslední 3 pokus, ale je tam.

Offline Pepe

To Kenry : klídek,ono se to nezblázní, až budou , tak se namontují .
 To galantweb-áci : Výmena palce,víka rozdělovače, kabelů,svíček, tělesa klapky s krok. motorem nevyřešil problém zahlcování se motoru při prudším sešlápnutí pl. pedálu a při rozjezdech. A to za studena i tepla . :anz: :anz: :anz: :angry: :(

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
a jseš si jistý že se motor uleje? nebo má ba naopak chudou směs?

Offline Pepe

a jseš si jistý že se motor uleje? nebo má ba naopak chudou směs?
Dobrý dotaz Begy, ale mám problém na něj odpovědět. Když to bereš takle, tak asi chudá směs .
ale diagnostika v Roudnici odhalila jen přetrvávající problem s krokovým motorkem , který s tímto nesouvysí . Jestliže tipujem chudou směs , může být problém buď - vduchová bublina v liště vstřiků,
nebo čerpadlo paliva .  :o