Zdar pánové a dámy, v mém stroji jsou xeny H7 takže napájení a zemnění každého balastu zvlášť.U H7 se přívody na xenon napojují na patici halogenu . Zatím se jednotka ozvala 2x, uvidím co bude.DíK.
Zduř , problem "asi"neni v zapojení ale v umístění balastu. Je těsně vedle ŘJ na plynové vstřiky.Asi budu muset vyrobit stínění z Al folie.Budu konzultovat s elektrikáři a dám vědět . To kenry : synátor si moc pochvaluje bi-x H4, konečně vidí.
Zatím jsem to neodstínil, jenom posunul balast hlouběji do blatníku . Teď je mezi ním a jednotkou cca. 7 cm a je klid . Použiji ještě odstínění Al folií připojenou na kostru vozu . Bude i foto ,ale je to kolem baterky nahustěno.
Mě odešla Bixen výbojka, dneska sem jí vyndaval, na straně u autobaterie... Hrůza...
a jak to vypadá s těma čočkama?
nj je vidět že se nás straníš
Koukám že bude pěkně.....(kde ja tady jpg nějkýho prasátka)...hele nebastlils někdy H1 s nějakým magnetem jako dálkový ? Nenapadá Tě něco jak to udělat už sem ztroskotal na dvouch věcech ty moje dálkový h1 jsou hodně velká bída asi bych tam narval H4 ale ....
Nechtěl bys dát místo H1 halogen něco jiné, třeba xeny H1 ?? . Jsou vůbec schopny tyto paraboly pojmoutH4 ?
narvat do paraboly spočítané pro H1 žárovku H4 je celkem slušnej nesmysl. H4 a H1 mají uplně jiné ohniska a to nemluvím o opravě osazení žárovky v parabole
Čus Mišáci, co to probíráte ? Kenry , zkus nejdřív vyměnit H1 v "dálkách " za xeny a pak uvidíš jestli měnit .