GalantWeb

Bi-xenony

Offline kenry

• VIP Group
když tě s nelegálníma xenonama chytěj na silnici,je pokuta do 2 tisíc korun.

Pro Ty kdo by chtěli svého vnitřního démona uspokojit mužu nabídnout německou atestaci TUV a to si myslím že pto poldy a stk víc než dostačující....a za 4 roky co mám na uatě xeny se mi ještě nestalo že by mi policajti cokoliv řekli.. a na STK (podotýkám legal) ani náznak nelibosti....já nechápu že do všeho musíte rejpat...viz teplota,technická,nelegální,všechno se přece dá nějak udělat a jak říkal Pepe na papír a vyhodit si zaslouží jen politika.Pokud toužíte po xenonech tak si o ně řekněte a máte je mít pokud ne a nebaví vás ... neremcejte když je nepoužíváte.A ne aby se někdo urážel tak to myšlený není, říkám co si myslím....
« Poslední změna: 05.12.2008 - 00:59:26 od kenry »
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline kenry

• VIP Group
Jasný ,záleží na jakýho inženýra při kontrole narazíš, ale ráno v tv tvrdili, že polis si všimli, že xenony jsou už velmi levně dostupné,že si je ti čeští řidiči často sami předělávají,ale bez automatické regulace sklonu světel a tak ,že prý po tom pujdou,taky to mám bez automatiky,.........zajímalo by mě, co ta vodováha vlastně stojí.

Poradím Ti nastav si je tak aby neoslnovali a policajt když Tě bude stavět anebudou mu svítit do očí neřekne ani prd.. pokud se najde trouba kterej si je nastaví na vršky stromu nemuže se divit že ho budou stavět.Komu funguje naklapění světel má výhodu.Já mazi ty štastné nepatřím....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
Pro Ty kdo by chtěli svého vnitřního démona uspokojit mužu nabídnout německou atestaci TUV a to si myslím že pto poldy a stk víc než dostačující....a za 4 roky co mám na uatě xeny se mi ještě nestalo že by mi policajti cokoliv řekli.. a na STK (podotýkám legal) ani náznak nelibosti....já nechápu že do všeho musíte rejpat...viz teplota,technická,nelegální,všechno se přece dá nějak udělat a jak říkal Pepe na papír a vyhodit si zaslouží jen politika.Pokud toužíte po xenonech tak si o ně řekněte a máte je mít pokud ne a nebaví vás ... neremcejte když je nepoužíváte.A ne aby se někdo urážel tak to myšlený není, říkám co si myslím....
[/quote]
Tak...... a ted sem se urazila  .... jo ..! 
A já neremcám...  jen sem chtěla aby jste měli nějaký vědomosti o tom jak se vyvarovat zbytečnejch pokut...snažim se vám pomoct.... do  prčic ...
A na motorce xenon nemám.... ale asi si ho tam dám abych mohla ( REMCAT)..... :-))
« Poslední změna: 05.12.2008 - 16:52:40 od Dobsonie »
Dobso...

Offline Benytrans

• Hero Member
to Kenry: já dokonce naklápění světel nemám už z výroby a to je to rok 1992 a rok 1989 to měl, nevim jak je to možný, proto jsem xenony raději zavrhl, protože v kombinaci s unavenejma zadníma perama  mi plně naložený auto oslňuje i s halogenama...  :undecided:
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline kenry

• VIP Group

Tak...... a ted sem se urazyla  .... jo ..! 
A já neremcám...  jen sem chtěla aby jste měli nějaký vědomosti o tom jak se vyvarovat zbytečnejch pokut...snažim se vám pomoct.... do  prčic ...
A na motorce xenon nemám.... ale asi si ho tam dám abych mohla ( REMCAT)..... :-))

Pokuty...?Pozdě  už sem přispě 25oo,- za 68km na 50km a urazit se mužeš ale je Ti to k ničemu a nám taky...(to nemužeš myslet vážně)... na matarku xeny .. výborná záležitost....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline kenry

• VIP Group
to Kenry: já dokonce naklápění světel nemám už z výroby a to je to rok 1992 a rok 1989 to měl, nevim jak je to možný, proto jsem xenony raději zavrhl, protože v kombinaci s unavenejma zadníma perama  mi plně naložený auto oslňuje i s halogenama...  :undecided:

Když chceš vozit tuny kup si nákladák.... :D
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Benytrans

• Hero Member
Ale tak tuny ne  :laugh:, i když pořád toužím po nějaký zachovalý L300... Stačí pět lidí v autě, a přeci nebudu před každou jízdou štelovat světla šroubkama  :worried:

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Pepe

Jasný ,záleží na jakýho inženýra při kontrole narazíš, ale ráno v tv tvrdili, že polis si všimli, že xenony jsou už velmi levně dostupné,že si je ti čeští řidiči často sami předělávají,ale bez automatické regulace sklonu světel a tak ,že prý po tom pujdou,taky to mám bez automatiky,.........zajímalo by mě, co ta vodováha vlastně stojí.
Robe ,žádná automatika. Máš auto s el. naklápěním reflektoru ? ANO! Neptej se kolik stojí gyroskop, naklopíš světlo jak potřebuješ a basta.  Majitelé Fáček to neumí a proto svítí Pánu bohu do oken a mých zrcátek.  :laugh: :D :D
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Pepe

Čus Benytrans, je veliká škoda že nemáš naklápečky, na tvém galantu by to svítilo perfekt. :kiss:  ^_^

Offline Rob

• Hero Member
jo ted už el. naklápění mám, samo bez automatiky, koupil jsem od deršáka za 500 kč nový-jetý knoflík a maká to, ale cena tý automatiky mě stejně zajímá.

Offline Pepe

Dle mně dostupných informací se jedná o stranové natáčení světel . Pokud se pletu , omluva , ale o vertikálním automatu nevim. Jestli ho nemá Rolls nebo Lexus .Pak mě cena nezajímá . :laugh:

Offline kenry

• VIP Group
Ale tak tuny ne  :laugh:, i když pořád toužím po nějaký zachovalý L300... Stačí pět lidí v autě, a přeci nebudu před každou jízdou štelovat světla šroubkama  :worried:

Se z Tebe pominu ... kdyř chceš vozit lidi ... tak si pořid autobus....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Drak

vertikalní je stranové natačení a to má jen pár modelů. horizontální naklánění má každé auto vybavené už ve vyrobě xononama. Je to snímač nebo snímače na nápravách, jednotka a rychlé krokové motorky pro naklápění světla.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Benytrans

• Hero Member
2Kenry: OK, beru tě za slovo, kdybyste někdo věděli o sedmimístnym L300 toho novějšího s čočkama, v benzinu, nejlíp 4x4 do 70 000,- tak sem s nim  ^_^

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Pepe

vertikalní je stranové natačení a to má jen pár modelů. horizontální naklánění má každé auto vybavené už ve vyrobě xononama. Je to snímač nebo snímače na nápravách, jednotka a rychlé krokové motorky pro naklápění světla.
Jak jsem napsal ,sorry, ale tato technologie prošla kolem bez registrace . :laugh: Asi to nestojí 5 000 kč.  :P

Offline kenry

• VIP Group
2Kenry: OK, beru tě za slovo, kdybyste někdo věděli o sedmimístnym L300 toho novějšího s čočkama, v benzinu, nejlíp 4x4 do 70 000,- tak sem s nim  ^_^

No nepatří to sem ale já se zamiloval do Toyoty Sienny awd 3,5 4x4 ale na L300 jukni na tipcars...
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Benytrans

• Hero Member
Sienna je prd stěhovák  -_- Na Tipcars jsou většinou dodrbaný ze včech stran a většinou užitkáče...

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline kenry

• VIP Group
Sienna je prd stěhovák  -_- Na Tipcars jsou většinou dodrbaný ze včech stran a většinou užitkáče...

Ale jdi vžyt to tady ani na silnicích nepotkáš a dovážej se sem jen nový a nebo mirně ojetý kusy a větší  mpv nebo van sem nenašel a já říkal mrkni ne že ho tam chci koupit.... :P
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline mecak

• Jr. Member
  • **
nazdar já si tam hodil bixenony a je to v poho i STK prošlo a policajti mě stavěli asi tak 5krát a nic.Třeba mám štěstí a doufám že do vánoc nebudu šťastným sponzorem pom,áhačů a chráničů :mellow:
Galant 1,8i 1995

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
Do vánoc by měl bejt relativně klíííd.... Až po novém roce se zaměřej na všechno co na aute nemá co dělat podle vyhlášky.... pokud teda moje zdroje  nepřeháněj tak to bude fakt hustý....
Jinak se neřiká pomahačů a chráničů ....       ale lovců a otrokářů   :-)
Dobso...