GalantWeb

Vyhláška 1.1.2009

Host · 11 · 4092

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
Něco sem pro vás zjistila... aby jste měli přehled.... a informace :-)
Od 1.1.2009 vstoupí v platnost vyhláška o provozu motorovích vozidlech... a to že za každé registrované vozidlo které nebude mít zaplacené povinné ručení bude účtován poplatek do státního fondu... nevím přesně kolik protože se to bude měřit podle obsahu a stáří auta.
+ ještě k tomu pokud bude zjištěno že není zaplaceno povinné ručení tak zpětně se bude prověřovat 5 let zpět zda bylo pojištěno... pokud ne tak zaplatíte za 5 let + každej den navíc....
Odhlášení z registru v místě trvalého pobytu je možné pouze pokud máte velký TP a m.TP + doklad o ekologické likvidaci vozidla...tento doklad je nutností nebot od 1.5.2004 byl schválen zákon o ekologické likvidaci... Spz nejsou nutností ,ale je lepší když je budete mít.
Od 5.1.2009 Je možnost odhlásit vozidlo z registru i formou že ho máte třeba na zahradě jako dílnu, psí boudu....atd... u tohoto není nutnost ani potřaba doklad o ekologické likvidaci .

Tak zapátrejte v paměti at necpete těm blbúm zbytečný prachy......  :)
Dobso...

Offline Benytrans

• Hero Member
Chápu to dobře, že konečně bude možno odhlásit i vozidlo který celý rozprodám na náhradní díly...??? A nebo mi budou každj rok chodit na zahradu kontrolovat jestli má pes kde spát?
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Jooo Beny ... to opravdu netušim čeho jsou ty blbci schopný....
Jen jsem ještě zaslechla něco o tom že bude potřeba to podložit fotodokumentací...což je blbost protože 60 procent lidí už to auto ani nemá... to by pak všichni chodili fotit auto k sosedúm na zahradu.
Nic méně by to tak mělo platit. že to podložíš podpisem že ho máš na vlastním pozemku a že nestojí nikde na veřejné komunikaci... a odhlásíse z registru.
« Poslední změna: 30.11.2008 - 15:01:07 od Dobsonie »
Dobso...

Offline ada4

Podle toho, co jsem zjistil já, se tenhle způsob odhlášení vztahuje jen na třeba už neexistující vozidla, který jsou nějakým způsobem stále v registru. A hlavně to platí jen do konce roku 2008, protože je to hlavně kvůli tomu novýmu placení povinnýho ručení co jsi zmiňovala.
Viz třeba tady:
http://www.ucetnictvi-dane-finance.cz/novinky-informace/podnikatel-v-roce-2009--cat-2-negativa.html

Aspoň se mi nic jinýho nepodařilo sehnat a v novým zákoně jsem to nenašel.
1995 Galant 2.0 V6-24

Offline Misak

Mam ten pocit, ze ani tohle neni pravda. Co jsem procital vyhlasku nebo neco ji podobneho tak tam bylo psano, ze cestne prohlaseni nelze jiz pouzit, protoze se to nejakym predpisem vyrusilo.
Dobsonie, kdes to ty cetla, ze to pujde odhlasit tim zpusobem jak pises?
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Mám ještě nějaké své zdroje... .-) na Magistrátu hl.m.Prahy....
Jinak čestné prohlášení opravdu už nelze použít .to bylo možný jen do roku 2004...momentálně je jíná cesta a to správní řízení kde uvedete kdy to auto zaniklo co se sním stalo kdy bylo zrušeno povinné ručení..STK  atd... vlastně co nejvíc informací co můžete a na základě šetření se zjistí zda nebylo v provozu i poroce 2004. pokud bylo provozováno po roce 2004 potřebujete doklad o ekologické likvidaci + Mal.techničák Vel.techničák ..jak jsem už psala tak značky nejsou nutností.
A ta novela vyhlášky od 5.1.2009 že bude možné odhlásit vozidlo z registu ještě není oficielně podepsaná..ale bude.. Vlastně je to záplata pro ty co nemaj auto už pár let a papíry někam odletěli ..

Jsem já to ale tele.... a ještě ke všemu hovězí..!!! Zapoměla jsem na tu nejschúdnější cestu pokud nemáte v ruce nic
tak si můžete nechat udělat duplikát velkýho a malího techničáku ten vám udělaj v Jungmance .....a k tomu splašit potvrzení o ekologický likvidaci a mazat to odhlásit   vvssssss.... to je ale vyčerpávající slohová práce..!!

Ještě nějaké otázky..:-) nevim jestli to nepíšu moc složitě....když tak houkněte..!
« Poslední změna: 02.12.2008 - 06:13:52 od Dobsonie »
Dobso...

Offline Misak

jinymi slovy nas stat zas vymyslel koninu a bez penez na urady nelez
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
jinymi slovy nas stat zas vymyslel koninu a bez penez na urady nelez
Naštěstí už nejsem součástí tohoto kocourkova... :-))  ale máš pravdu...a myslím že to bude horší a horší.... budete za vhvíli platit i za tmu kterou nevidíte..  :-)))))
Dobso...

Offline ada4

Naštěstí už nejsem součástí tohoto kocourkova... :-))  ale máš pravdu...a myslím že to bude horší a horší.... budete za vhvíli platit i za tmu kterou nevidíte..  :-)))))

Podle toho soudím, že se nám směješ někde za kopečkama? :)
1995 Galant 2.0 V6-24

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Za devatero řekami....a devatero horami......  :-) ))))
ti kdo toto budou číst si určitě vzpomenou na to co jsem říkala na jejich volbu volit ODS...
Že ano....pánové... :-))
Prasátka mají málo šrotu v korytech tak platte at maj co papat.....:-))))
A zase tak moc se nesměju..... když vidím co stou emí kde jsem vyrústala ty dobitkové posraný dělaj !!!!
Naházet je všechny do rozpálenýho oleje.... !!!!!     Chaaa.. :-)))))))))))
Dobso...

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Nová informace...
To co jsem tu psala jako možný řešení odhlášení z registru.... je opravdu jen jediný možný řešení....
Mám informaci o tiché dohodě pojištoven z Magistrátem hl.m. Prahy ....což znamená že jaká koliv jiná cesta odhlášení než jakou jsem tu psala není možná..... a to jen proto  že se obě strany chtejí napakovat z vašich kapes.... Podle informací od dobrého zdroje se počítal odhad 100 000 000 milionú Kč. vybranejch na exekucích ..ted to odhadujou na 70 000 000 mil.
Znamená to že se napakujou všichni.....
Mám ještě i jiný info. ale nic co by vám pomohlo ve vašem  životě.....   Jsou to převážně informace pro moje použití......

Ale pokud něco bude ..hned dám echo ...!!!!
« Poslední změna: 07.12.2008 - 01:20:42 od Dobsonie »
Dobso...