GalantWeb

čidla...???

Offline Kraken

• Jr. Member
  • **
  • jsem blázen na svobodě
Ahoj stále tady řeším střílení motoru když je studený,vše začalo po natankování nekvalitního benzínu.Už jsem vyměnil kde co.A ted se vrhnu na čidla...poradte prosím které čidlo by to mohlo dělat.Díky moc
galant 2.0 glsi r.v.1989
Mercedes B 180CDI-služebák
a ted nově BMW X3 3,0d  dárek....

Offline Drak

čidlo teploty (dvoupinové)
lamda sonda
vaha vzduchu
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Kraken

• Jr. Member
  • **
  • jsem blázen na svobodě
Lambdu jsem měnil,to čidlo teploty je kde??4g63,a ještě jeden dotaz jak zjistim že váha vzduchu nefunguje??
galant 2.0 glsi r.v.1989

Offline Benytrans

• Hero Member
čidlo teploty vzduchu máš na vrchní hadici zašroubovaný v domečku termostatu...
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Drak

Váhu skontroluješ asi nejlíp datalogem z diagnostiky.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Kraken

• Jr. Member
  • **
  • jsem blázen na svobodě
Ahoj všem,tak diagnostika zjistila problém s čidlem klepání,jinak lambda i váha vzduchu jsou v poho.Ještě se našla jedna věc....když jsem měl v palivovém filtru a v sítkách vstřiků písek...je možné že bude v Pr... palivové čerpadlo??Ono to od té doby co to zlobí i špatně startuje...jako by málo benzínu.Nemáte nebo nevíte kde by se dalo koupit a i to čidlo????galant rv89 2.0glsi-4G63
galant 2.0 glsi r.v.1989

Offline xor

• Pisatel
Ahoj všem,tak diagnostika zjistila problém s čidlem klepání,jinak lambda i váha vzduchu jsou v poho.Ještě se našla jedna věc....když jsem měl v palivovém filtru a v sítkách vstřiků písek...je možné že bude v Pr... palivové čerpadlo??Ono to od té doby co to zlobí i špatně startuje...jako by málo benzínu.Nemáte nebo nevíte kde by se dalo koupit a i to čidlo????galant rv89 2.0glsi-4G63
A je jisty, ze tvuj motor ma cidlo klepani? Protoze rok 89 ho vubec nemusel mit. Treba americky modely ho nemely az do roku 92.. Palivovy cerpadlo jsem kupoval od http://treperformance.com/search.html?q=mitsubishi&x=0&y=0 tenkrat levnejsi nikde nebyly.
Galant 1,8 85kW r.95

Offline Kraken

• Jr. Member
  • **
  • jsem blázen na svobodě
jistý to je čidlo klepání to má,a měl jsem ho venku...to čidlo :) podívám se na ebay na to čerpadlo...díky

galant 2.0 glsi r.v.1989

Offline Benytrans

• Hero Member
2Kraken: Mohl bys mi prosím prozradit, jak si přišel na chybu čidla klepání? To ti rovnou vypsalo chybu, nebo si študoval graf?
« Poslední změna: 18.12.2008 - 18:12:44 od Benytrans »

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Kraken

• Jr. Member
  • **
  • jsem blázen na svobodě
ukazalo to na tom přistroji...
galant 2.0 glsi r.v.1989

Offline Benytrans

• Hero Member
Aha, no tos mi toho moc neřek, ale pokud ti to ukázalo ve výpisu chyb, tak to je skoro škoda, že si na diagnostiku neskočil hned jak začaly problémy, pokud to bude opravdu tím tak si mohl ušetřit dost peněz...
2Xor: nevíš prosím jak by měl graf knock senzoru přibližně vypadat, v nějaký závislosti?

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Kraken

• Jr. Member
  • **
  • jsem blázen na svobodě
To nevim,sedel jsem u toho kdo to měřil ale nekoukal jsem se stále.Jinak dřív me to ukázalo jen nefunkční lambdu,ta se vymenila a chvilku byl klid.
galant 2.0 glsi r.v.1989