GalantWeb

Mrtvý Galant

Offline Jenky

• Newbie
  • *
Zdravím všechny.Mám Mitsubischi Galant 1,8GLSi r.v.1995 a tento problém:Včera jsem v pohodě jezdil zaparkoval no prostě vše ok.Dneska když jsem otočil klíčkem v zapalování tak se nestalo vůbec nic.Nerozsvítily se kontrolky,nic prostě úplně mrtvo :( Zkontroloval jsem baterku,všechny pojistky,dostupný kabely a nic jsem nenašel.Jediný co jde jsou světla a varovný blinkry.A to mám to auto koupený 14 dní z bazaru :o Chci Vás poprosit jestli jste někdo neměl podobný problém.Díky moc
Mitsubischi Galant 1,8GLSi r.v.95

Offline Rafik

Zkus zkontrolovat relátka, kontakty, to není možné že by vypadlo všechno najednou, bude to nějaká prkotina podle mě...
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Drak

kontroloval si i velké pojistky za baterkou?
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
Podle toho co vidím na netu tak je u vás pěkná klendra.... tak že pokud tam máš imobilizér tak v něm bude přimrznutý rélátko........ stačí tu krabku najít a poklepat... měla by bejt někde jak máš levé koleno..hned v okolí pojistek..... pokud tam nemáš žádnou zabezpečovačku tak to bude normální relátko ....
Dobso...

Offline Jenky

• Newbie
  • *
Zkus zkontrolovat relátka, kontakty, to není možné že by vypadlo všechno najednou, bude to nějaká prkotina podle mě...
Na relátka jsem koukal teda jako vyndal a zandal jestli není špatně zasunutý a nic...měl jsem rozebranej i spodek pod volantem,kabely a to vše se zdá být v pořádku.

Offline Jenky

• Newbie
  • *
kontroloval si i velké pojistky za baterkou?
jj kontroloval

Offline Jenky

• Newbie
  • *
Podle toho co vidím na netu tak je u vás pěkná klendra.... tak že pokud tam máš imobilizér tak v něm bude přimrznutý rélátko........ stačí tu krabku najít a poklepat... měla by bejt někde jak máš levé koleno..hned v okolí pojistek..... pokud tam nemáš žádnou zabezpečovačku tak to bude normální relátko ....

imobilizér nemám...myslíš to relátko u pojistek?A to má teda vliv na to že nic nejde?Zkusím se na to kouknout dík
« Poslední změna: 06.01.2009 - 18:45:48 od Jenky »

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
jjooo.. je to odlehčovací relé na spínačku.... momentálně nevim kde ho hledat,ale mělo by se nacházet u pojistek..... A nebo druhá možnost... spínačka v háji zeleném..!
Skus ještě několikrát otáčet klíčkem ve spínačce a vrklat s ním.......
Dobso...

Offline Jenky

• Newbie
  • *
jjooo.. je to odlehčovací relé na spínačku.... momentálně nevim kde ho hledat,ale mělo by se nacházet u pojistek..... A nebo druhá možnost... spínačka v háji zeleném..!
Skus ještě několikrát otáčet klíčkem ve spínačce a vrklat s ním.......

Kouknu na to relé.Zkusil jsem ještě změřit napětí na přívodu do spínačky a je tam 12,5V to samí co na baterce ale při otočení klíčkem tzn.při zátěži napětí spadne na nulu.Jestli si to myslím správně tak na spínačku by mělo jít napětí přímo bez přerušení ne?Nebo teda vlastně přes to relátko?A co ho potom to relátko spíná?Díky mooooc :mellow:

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Ze spínačky de štáva do relé...to se sepne a zapne se vše ,počítač,čerpado v nádrži,cívka,atd... Myslím tím když ho otočíš do pohotovostího stavu na rozsvícení kontrolek na přístrojovce...
Při startování už to akorát sepne relé na startér a relé na vstřiky+ ještě možná něco...
Dobso...

Offline Jenky

• Newbie
  • *
Ze spínačky de štáva do relé...to se sepne a zapne se vše ,počítač,čerpado v nádrži,cívka,atd... Myslím tím když ho otočíš do pohotovostího stavu na rozsvícení kontrolek na přístrojovce...
Při startování už to akorát sepne relé na startér a relé na vstřiky+ ještě možná něco...
Díky...Co je za spínačkou mi už je naprosto jasný.A na spínačku jde šťáva teda přímo přes pojistku co je u baterky?Já na ní napětí mám ale jak jsem psal při otočení klíčkem mi to spadne na 0V.Někde se mi to napětí ztrácí...buďto ňákej přechoďák nebo nevím...

Offline estimator

skus tam hodit novu baterku alebo z ineho auta....
mne tiez neslo nic iba svetla.... ale na druhy den uz ani tie....
alarm mi ju vycucal....

Offline Jenky

• Newbie
  • *
skus tam hodit novu baterku alebo z ineho auta....
mne tiez neslo nic iba svetla.... ale na druhy den uz ani tie....
alarm mi ju vycucal....
Baterka bude asi dobrá...zkusil jsem to opačně...baterku z galanta jsem šoupnul do jinýho auta a v poho jsem nastartoval.

Offline Pepe

Podívej se a zkontroluj zemnící kabel kolem starteru, zem k motoru a hlavně pořádně  očistit a utáhnout svorky na baterii . Tak velký úbytek napětí nesouvisí s relátkem . To buď sepne nebo ne .
« Poslední změna: 08.02.2009 - 15:06:12 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Jenky

• Newbie
  • *
Podívej se a zkontroluj zemnící kabel kolem starteru, zem k motoru a hlavně pořádně  očistit a utáhnout svorky na baterii . Tak velký úbytek napětí nesovysí s relátkem . To buď sepne nebo ne .
TAk jsem se na vše podíval a bylo vše v pořádku.No zjistil jsem že napětí na spínačku jde přímo přes pojistku 30A z baterky tak jsem udělal jednoduchou věc:natáhnul jsem nový drát od té pojistky ke spínačce a vše jde jak má.Zatím to nechám dočasně a někdy až bude lepší počasí :laugh: se na to pořádně kouknu.Díky všem za rady.

Offline Pepe

Tak ten svazek bude někde při průchodu do kabiny narušen, nebo napáiené kontakty na svorkovnici .
To ukazuje na tak velký úbytek napětí . :undecided:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001