GalantWeb

eclipse/galant

Offline jackson

Zdravim. Mam Eclipsu 92", 2.0l, 16V, DOHC. Potrebujem nejake veci ku motoru. Na vrakacu som nasiel Galanta 92", 2.0l. Mozem pouzit suciastky aj Galanta, alebo naco si mam davat pozor? dik

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Pokud je motor v galantu DOHC, tak je to bez problému... Ty motory i převodovky jsou stejný.
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Slaine

Zdravim. Mam Eclipsu 92", 2.0l, 16V, DOHC. Potrebujem nejake veci ku motoru. Na vrakacu som nasiel Galanta 92", 2.0l. Mozem pouzit suciastky aj Galanta, alebo naco si mam davat pozor? dik

co by si potreboval? mam nejake veci doma
Mitsubishi Eclipse GS 2000 D20

Offline jackson

potreboval by som krokovy motorcek a mozno aj celu klapku. vyfukove zvody mi pukli, ale pokusim sa to zvarit. ak sa to nepodary, tak aj zvody.

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Máš svody litinové nebo ocelové?
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline jackson

tak to teraz neviem. jedine co viem, ze ich mam puknute. ale malo by sa to dat zvarit. v praci sme uz zliatinu zvarali. uvidime

Offline Slaine

mam aj krokovy motorcek aj vyfuk.zvody aj na NA aj na turbo z kade si?

Offline jackson

tak ten krokovy motorcek by som zobral. som zo Sirokeho, okres Presov. pod Braniskom. co by si chcel za ten motorcek? ja som ten moj skusal vycistit, ale nemohol som povolit tie 3 skrutky, ktore to cele dzria po kope. ale teras mam auto v servise. netaha mi palivove cerpadlo. ale samotne cerpadlo je ok. tak niekde je zrada inde. elektrikar ma z toho hokej

Offline Slaine

treba prekablovat napajanie cerpadla su tam slabe kable mna to caka tiez..za ten motorcek by som chcel 40e

Offline jackson

no, nieco take mi hovoril aj elektrikar. ze bude problem s kablami. uvidime. v stredu by to mal dokoncit. ak sa podari. tak ten krokac by som potom zobral. ty si z topolcian? podla spz.

Offline Slaine

hej som z topolcian,ako sa ti prejavuje to cerpadlo? mne to vy vysokych otackach prestava tahat tak mam pocit ze mi cerpadlo nestiha tlakovat palivo

Offline jackson

tak mne netaha nikdy. aspon ja som ho asi nikdi nepocul. ale auto mi pekne startovalo. az doteraz. starter mi tocil a nic. nedochazalo palivo. az po case ked si motor natahal sam tak startol. dal som menit tesnenia pod strikami. cerpadlo je ok, lebo ked som ho pripojil na 12v tak pekne tocilo. nemas nahodou schemu zapojenia toho cerpadla? ja som dal do servisu celi manual, ale aby nemusel hladat.

Offline Slaine

pozriem to ak to budem mat tak to sem hodim

Offline Slaine

nazdar, tak ako s tym ISC motorcekom chces ho?

Offline jackson

ten motorcek by som vzal, ale najprv mi musi auto prist zo servisu. ci budem ten motorcek mat kde dat  :'( 
potom sa ozvem