GalantWeb

check engine

Offline Pepe

Jak již bylo napsáno o této kontrolce v souvislosti s xenonama, pravidelně při cestě do práce na D8,
 dochází při projetí odbočky na Březiněves - pod pumpou Zdiby- k rozsvícení se této kontrolky.
 Nikde jinde a v jiném čase se to nestává .- DYLYNO má DYLEMA-. Po snížení rychlosti a následném
přidání plynu zase bestye zhasne , ale ráno opět čumíííííííííí.
 Že by filtr vzduchu?, termočidlo motoru ?  Vypnutí GAS ECU nepomáhá, xenony nezlobí - s jejich montáží to nesouvisí , jedině volný řemen altíku ?   :worried: :laugh: :worried:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Jezdi jinudy...  Nebo změň práci... :-)
Zkoušel si to vyblikat hned?
« Poslední změna: 08.02.2009 - 15:33:38 od Dragon-and-his-Mitsubishi »
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Lades

rada mad zlato...
Jezdi jinudy...  Nebo změň práci... :-)
Zkoušel si to vyblikat hned?
Galant 98' 2.5 V6 AT kombi

Offline Pepe

:laugh: :laugh: :laugh:   Ráno ve čtvrt na sedm se mi nechce blikat ani blinkat.  -_- -_- -_-
 V paměti to nezůstane, ale až se jednou rozhodnu vyblikat  cody  , tak se asi budu divit . :laugh:
 Tam je to pro mé auta jakési divné - dvulitr mi ukazoval málo oleje- ve stejném místě a denně, kurňa . :worried:

Není tam ta magnetická smyčka na počítání aut co projedou? :D Ja bych blikal hned, jak se rozsvítí... Sice je to ráno, ale lepší vědět, na čem jsi.

Offline Pepe

Je to konec mostní konstrukce , tak asi zátěžové čidla . Jednou to prubnu bliknout . ^_^

Taky sem si říkal, jednou ten chladič vyměním.... :undecided:
A pak sem předjížděl kamion a ten mi vodou z louže chladič otevřel a bylo... :laugh:

Offline kenry

• VIP Group
Pepe já ho od tebe koupim i s tou hroznou závadou...( jezdim jinudy....) by sem si chrochtal v kombajnu.... :mellow:
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Pepe

Pepe já ho od tebe koupim i s tou hroznou závadou...( jezdim jinudy....) by sem si chrochtal v kombajnu.... :mellow:
    ^_^ Neprodám a neprodám   :laugh: -_-

Offline Rafik

A to já zase bych si raději chrochtal v sedanu, kdybych měl na výběr:-) Sedana sice mám, ale bohužel starší model..
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed