GalantWeb

Kotuce na Galanta 2,5 V6 24 r.v.1999

Offline morfes

Pánové a na kolik vás to vyšlo i s poštou?
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Kolik stály ty 275mm? To je na 2pístkový brzdy?  :evil:
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Rob

• Hero Member

Modyk

• Host
Mam dvoupistkove a dal jsem za ne 5040,- Posta zdarma.

Offline Lades

Kotouč
ty desky by mely byt vetsi... pokud mas kotouc 275mm tak to vypada ze to jsou mensi desky na prumer 256mm. jo a velikost kotoucu se menila tusim od roku 99. starsi maji mensi kotouce ale je to jen u 2.5V6, 2.0 maji maly kotouce i po roce 99
« Poslední změna: 23.03.2009 - 20:13:07 od Lades »
Galant 98' 2.5 V6 AT kombi

Velký desky budou stejný s Eclipse GSX, Sigma atd...

Modyk

• Host
Tak poradte nekdo jake desky tam mam dat. Predchozi kotuce mam stejne velke a desky taky. Vse jsem meril nez jsem to koupil. Nebo jsou jeste jine desky? Taky aby se mi vesli do brzdicu.

Offline Lades

Tak poradte nekdo jake desky tam mam dat. Predchozi kotuce mam stejne velke a desky taky. Vse jsem meril nez jsem to koupil. Nebo jsou jeste jine desky? Taky aby se mi vesli do brzdicu.
to potom musis mit u starych kotoucu obrzdeno jen tak 3/4 plochy kotouce a takova ta 1mm hranka po obvodu musi byt tak aspon 5mm

Modyk

• Host
A je to zadelane vse sedi tak jak ma. Zatim to brzdi tak nejak akorat poradne jsem to jeste nezkousel. Zitra to teprve zkusim ale ze zacatku jen tak opatrne.

Zlatý? Doufam, že máš k tomu i řetěz na zamknutí, aby ti to nějakej spoloobčan neuzmul..

Modyk

• Host
Ne zlaty nejsou jsou foceny jenom telefonem. jinak to vypada moc super. Uz se tesim az tam dam letni gumy. Dnes mi prisli nove gumy. Tak jen co se vic otepli jsou tam.

Offline Rob

• Hero Member
Pěkný, taky jsem přemýšlel o změně barvy brzdiču,ale nakonec jsem je nechal zase stříbrný,brzdy se už ...rozbrzdily...,takže to brzdí, jak ty puvodní-lepčí už to asi nebude,v neděli jsem přezul na letní a dneska v praze 3krát snéžilo, tak snad to sněžení už bylo naposledy, :angry:

Offline Rafik

To Dragon: Co ty přední kotouče? Budeš je měnit? Vzal bych je od tebe...
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Rob

• Hero Member
Modyk, co zadní kotouče, budeš je měnit za vrtané-dělá to taky zimmer..........? za nákej slušnej peníz ?

Offline Lades

borci tak jak zimmermany?? brzdi nebo ne?? ja sem dnes prezul na letni 215/45/17 a poprve je poradne vyzkousel a zjistil sem ze je nezablokuju. proste to ty siroky kola uplne nezastavi a neprobrzdim. tak nevim... ale je pravda, ze ten ucinek byl i po opakovanym brzdeni porad zhruba stejnej takze se tak snadno neunavi.

To Dragon: Co ty přední kotouče? Budeš je měnit? Vzal bych je od tebe...
Chystám to, ale musí to být jednorázová akce, zatím nemám vše potřebné... Pak dám vědět.

Offline Rob

• Hero Member
jo mě to přijde, že zimm... brzdí měkčejc, nezablokujou se, je to asi o zvyk,ale nastěžuju si. :mellow:
« Poslední změna: 19.07.2010 - 20:05:17 od robb »

Offline Rafik

Chystám to, ale musí to být jednorázová akce, zatím nemám vše potřebné... Pak dám vědět.

Dobře, má to čas, jen na mě pak nezapomeň:-)
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Modyk

• Host
Zadní kotouče se měnit nechystám  ani nevím zda zimmerman dělá zadní děrované. Jinak přední ty brzdí uplně super. Uplně lehce je zablakuji a hned se ozve ABS. Mám tam sice ještě zimáky ale myslím že až tam dám letní tak to bude uplně stejné. Brzdí to o sto procent lépe nž brzdy co jsem tam měl předtím. V sobotu přezuji a potom dám vědět.

Offline Lades

Zadní kotouče se měnit nechystám  ani nevím zda zimmerman dělá zadní děrované. Jinak přední ty brzdí uplně super. Uplně lehce je zablakuji a hned se ozve ABS. Mám tam sice ještě zimáky ale myslím že až tam dám letní tak to bude uplně stejné. Brzdí to o sto procent lépe nž brzdy co jsem tam měl předtím. V sobotu přezuji a potom dám vědět.
no zimaky sem taky probrzdil a to uplne hrave ale ted ani tuk. mozna to bude deskama...