GalantWeb

relatko

Offline jackson

neviete nahodou kde ma eclipsa 1g relatko od palivoveho cerpadla. cepradlo mi netaha ale motorcek sam o sebe mi na 12v pekne ide. uz si neviem rady. dik

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
Jéje..to fakt netuším,.... :-) Ale je jedna možnost a to,..podívat se kam ti vedo dráty od čerpadla...
Pokud jdo směrem do předu tak bude ve předu,...  podívej se k nohám spolujezdce a ne bo na svojí straně,..občas se schovává pod nějakým tím plastem.... Japončíci si rádi hrajou na schovku tak může bejt vlastně kdekoliv..... poslední možnost jsou oba boční plasty v kufru
Dobso...

Offline Drak

Relatko je takova plechova krabička přišroubovana ke středovému tunalu zhruba v mistech za radiem a jednotkou motoru.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline jackson

diky. zajtra alebo v pondelok sa tam pojdem pozriet.

Offline -Henry-

• Jr. Member
  • **
Draku?....jsi knihomol nebo automobilovej maniak?....Tady snad ještě nepadla otázka na kterou by si nedokázal odpovědět -_-...jako klobouk dolu..;)

Offline Drak

Když rozebereš pár aut do šroubku, pomatuješ si kde co hledat :-)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Ty ale žleš....! To nenííííí pravda......... :-(   Joo já to tu řeknu.... at to všichní vědííííí.....

Všechno odemě opisuje,... proto to ví...... a ted se tu vytahuje....... no..!
A to jsem mu dávala opsat i domácí úkoly ,....... kdybych to věděla tak jsem se na tebe .....  to !.. víš co..
Dobso...

Offline jackson

tak nech uz ma pravdu Drak alebo Dobsonie, ale reletko je tam. ale co stoho ked relatko cvaka ale prud nedojde do cerpadla. takze asi sa pohrajeme s kablovackou :angry:

Offline Drak

v ty krabičce jsou ve skutečnosti relátka dvě, jedno pro jednotku motoru a druhé pro čerpadlo. Sundej plechovej kryt a koukni jestli spinají obě dvě a jestli není na kontaktech nějaký bordel.
Legnum VR-4 TypeS

Offline -Henry-

• Jr. Member
  • **
Dobsonie a draku....hadáte se jak manželé -_-

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman