GalantWeb

Jak rozdělat tlačítko

Offline estimator

to invisibleone: pri stahovani okien ti svietia vsetky 4 tlacitka? pripadne podsvietil si aj to stahovanie okien vzadu? resp u spolujzdca?  :mellow:

to Misak: mohol by si sem dat ostrejsiu fotku tych diod v tlacitku? begy tu mal len taku rozmazanu...
diky  :o :o

Offline invisibleone

• Sr. Member
Podsvětlený jsou jen ty čtyři, co jsou u řidiče, tlačítka u spolujezdce a u zadních sedadel podsvětlený nejsou a nějak to upravovat, aby svítily, to už by bylo hodně pracný.
R.I.P. Galant '94 2.0TD

Offline Misak

Esti: bohuzel nemohl, s autem jezdi muj znamy na druhym konci republiky.
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline invisibleone

• Sr. Member
Já se kouknu, jestli náhodou nějaký fotky nemám, ale obávám se že ne.
R.I.P. Galant '94 2.0TD

Offline Rafik

Zda je trochu divny termin. tak proste po setmeni zapni parkovacky a otoc tim koleckem na jas palubky a rekni jestli funguje nebo ne.
A pokud ne, tak te ceka jeste rozebrani toho a bud mas upadlej nejakej drat nebo potenciometr zada vymenit.

Špatně jsem to napsal... Nezdá se mi, ono to opravdu nefunguje. Jak to budu rozebírat, kouknu na to. Díky moc za rady..

Jo a ty jsi měl všechny diody za dvě hoďky????? to mi tak dlouho bude trvat jedna -_-
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline invisibleone

• Sr. Member
Ta první možná jo, ty ostatní už jdou pak rychleji  -_-
R.I.P. Galant '94 2.0TD

Offline Drak

A když si pořídíš RGB ledky a nebo více barevný, tak se můžeš měnit barvu podsvětlení tlačítek podle libosti :-)  Zatím to mam vyzkoušené na dvou barvách (bílá a červená).
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Misak

A když si pořídíš RGB ledky a nebo více barevný, tak se můžeš měnit barvu podsvětlení tlačítek podle libosti :-)  Zatím to mam vyzkoušené na dvou barvách (bílá a červená).
Ted jsem trochu mimo. to se meni napetim/frekvencim nebo jsou vicekonektorove?

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Drak

RGB napětím, dvoubarevné polaritou. všechny jsou dvouvývodové.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline invisibleone

• Sr. Member
To vypadá na pěknej cirkus :D
R.I.P. Galant '94 2.0TD

Offline Drak

přesně tak, takže jsem je udělal jen bílý nebo červený podle toho, co se zvolí :-)
Legnum VR-4 TypeS

Offline invisibleone

• Sr. Member
a čím měníš tu polaritu? máš na to nějaký speciální vypínač?
R.I.P. Galant '94 2.0TD

Offline Drak

zatím mám sprostej páčkovej přepínač skovanej u pojistek. V plánu je jednoduchý obvod na tlačítko.
Legnum VR-4 TypeS

Offline Misak

teda to je blbustka :-D Dotykovy cidlo by bylo efektni :-D

Offline Rafik

Tak až tak to hrotit nebudu -_- Já se spokojím s klasickým, pěkným modrým podsvícením... :mellow:
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline invisibleone

• Sr. Member
Já měl taky modrý a byl jsem s ním spokojenej, takže modrou doporučuju. :mellow:
R.I.P. Galant '94 2.0TD

Offline estimator

u nas bolo popularne heslo modra je dobra  -_- -_-
ja som xcel cervenu ale modra svieti ovela intenzivnejsie...
stale vsak rozmyslam ako podsvietit ovladanie okien na kazdych dverach aj vzadu..... :( :(

Offline invisibleone

• Sr. Member
myslím, že je to lepší neřešit, musel by jsi rozdělat celé to tlačítko, udělat do něj nějakou díru a u překrýt nějakým průsvitným materiálem.
Dnešní červený diody svítí stejně intenzivně jako modrý nebo zelený. Zeleně jsem si podsvítil budíky a vypadalo to dobře :-)
R.I.P. Galant '94 2.0TD

Offline estimator

myslím, že je to lepší neřešit, musel by jsi rozdělat celé to tlačítko, udělat do něj nějakou díru a u překrýt nějakým průsvitným materiálem.

staci asi rozobrat to tlacitko a vymenit ho za take ake su u sofera... tie tlacitka su rovnake a tie u sofera svietia. Problem je len v jeho rozobrati zatial som na to neprisiel....a nerad by som tam cosi zlomil....

Offline invisibleone

• Sr. Member
až atkhle do detailu jsem ho nerozebíral, u řidiče jsou ty čtyři tlačítka, ty se rozdělají a pod nimi jsou diody na plošným spoji, ta jsem vyměnil, ale ty samotný mačkátka, tak s těma jsem nic nedělal. Musel by jsi nějak opatrně vymontovat ty kolíbky, dát je do těch tlačítek u spolujezdců a vyřešit napájení diody, jestli by to šlo vzít z toho tlačítka, co tam je pro ovládání okna, nebo by jsi musel dotáhnout nový kabel od někud.
R.I.P. Galant '94 2.0TD