GalantWeb

Jak rozdělat tlačítko

Offline Rafik

Ještě se jednou musím vrátit k tomu, že v tlačítku od klimy je jeden plíšek a v tlačítku od vnitřního oběhu plíšky dva. Znamená to, že na klimu bude svítit jen poku to bude vypnuté nebo zapnuté?? Nebo obě žárovky (diody) jsou navedeny na jeden plíšek a druhý plíšek slouží na něco jiného než podsvícení?
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Drak

ani jeden z plíšků není na podsvícení. plíšky slouží jako kontakt při zmáčknutí tlačítka. žárovičky jsou nasazeny pomocí té gumové patice přímo na kontakty
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Rafik

Aha, to mi nedošlo:-) díky draku... ještě takový detail. Rád bych věděl, jak jsi tam dostal dvě barvy, když je tam tak málo místa..

Offline Drak

dvoubarevnou plcc2 ledkou
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Rafik

Mám problém. Po tom, co jsem měl tlačítka rozebrané jsem je zacvakal zpátky do auta a ani klima ani ten vniřní oběh nefungujou :anz: Čím to může být??

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Neobrátil si ty plíšky vevnitř?
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Rafik

Nene je to přesně tak jak to bylo, dával jsem si na to velký pozor. Musí tam být vodící pasta?

Offline Rafik

Tak teď jsem jel autem a cestou jsem zkoušel zapnout obě tlačítka. Klima funguje, vnitřní oběh pořád nefunguje. Takže asi tam je špatný kontakt. Má tam být na těch plochách vodící pasta???

Offline ada4

No jasan. dej tam vodici pastu :))
To neni pasta ale vazelina aby ti to dyl vydrzelo. Pastu samozrejme muzes zkusit, ale pak bych si pripravil vetsi zasobu pojistek :)
1995 Galant 2.0 V6-24

Offline Rafik

Takže normálně vazelínu??

Offline Jindřišák

Chtěl bych se zeptat, jak je to s výběrem LEDek do tlačítek? Měli by být s velkým vyzařovacím úhlem, nepletu-li se? Hledám nějaký web, kde to objednám, našel jsem tady www.gme.cz Nevím, jestli vzít klasické kulaté ledky s průměrem 3mm a obrnit se trpělivostí, nebo je nějaká jiná možnost? Mají v nabídce i nějaké auto LED. Měl jsem to tlačítko rozebrané jen jednou, vím, že tam je maličká žárovka na plastovém podstavci. A ještě by mě zajímalo, když to tlačítko zapnu, začnou svítit obě ledky, nebo se tad podsvicující vypne? Nerad bych, aby mi pak tlačítko svítilo např modro červeně :/ Předem dík, sem dva týdny na neschopence a vypadá to, že se to ještě protáhne, tak at ten čas alespoň užitečně využiju -_-
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline johny11

Myslím,že budeš muset upravit diody o průměru 3mm,dělal jsem to taky,ale jen na podsvícení.Tady mají taky nějaký diody: http://www.autodoplnkyfro.cz/led-12-v-c-139_147.html

Offline Misak

Velky vyzarovaci uhel az tak moc nepotrebujes. Pokud mas nekde v okoli obchod s elektronickyma soucastkama, tak to kup tam, jinak gme se na to specializuje.
3mm led dioda, nasmerujes ji primo proti tlacitku a na brusce ji malinko liznes na vrchu. Tim se ti tam jednak lepe vejde a zaroven rozptylis jeji svetlo.
Ja pouzil 3mm zelenou do vsech tlacitek vyjma vystraznych, tam jsem vecpal 5mm cervenou (nechtelo se ji, ale dala se dlouho brousit :-)
A nezapomen na predradny odpor.
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)