Takze baterka se tam vesla jentaktak, budu muset jeste upravit sani aby si to tam neprekazelo, jenze micina ma jinej problem nekde s elektrikou. Po uvedeni do provozu se mi za dve hodiny vybila baterka, asi nekde nakej kratas, byla pekne horka, ne moc ale ani malo. Ke konci uz auto zdechavalo, otackover prestal ukazovat a stridal dve polohy, 0 a 2000 otacek. Dale prestalo fungovat abs a rosvitila se kontrolka na palubce a hned potom taky asr. Co je asr? stabilizace podvozku? sem nevedel ze tam neco takovyho je... Taky mi obcas sviti hladina oloje, to oranzovy s olejnickou, ale olej tam je. Asi bude problem s pojistkovou skrini u motoru za baterkou, protoze pri tom narazu dostala pecku a cumi z ni jeden takovej divnej drat kterej je uprostred tlustej a okolo nej sou dva tenky a vedou od ty pojistkovy skrine dolu k motoru (zeby ten hladinomer oleje???)
Nemel by nekdo z Vas cas se mi podivat na Micinu? Lepe receno vypisuji vyberove rizeni na elektrikare ktery se mi na to za uplatu podiva,pripadne budu rad aspon za doporuceni... Praha 4