GalantWeb

H7

Rob · 108 · 41107

Offline Rafik

maj tam jednotky i pro klasicky zapojený žarovky a i jednotky s dalšíma funkcema  http://www.cybertronic-labs.cz/katalog/auto-moto.html

To je dost dobré.. Předpokládám, že to chcete zapojit na vnitřní přídavné dálkové, je tak? Po zapojení se budou samy rozvěcovat po otočení klíčem a zhasnou při rozsvícení světel?
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Drak

Přesně tak. vnitřní dalkové budou fungovat jtak, že budou na třetinový výkon svítit po zapnutí zapalování a nastartovaní. Po vypnutí zase zhasnou. Také se tím vyřeší problém s osvětlením interieru a ovladaču ve dne, kdy je třeba panel klimatizace a hodiny hůře čitelné.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Rob

• Hero Member

Offline Ghost Buster

No tak to je opravdu vychytávka. Jaký vliv to bude mít na životnost těch žárovek v dálkovejch světlech? Nebude jim trochu vadit, že svítí prakticky furt na minimální výkon?

Offline Drak

citace
"Životnost žárovek není ovlivněna, množí se spekulace o ovlivnění "halogenového efektu". "Halogenový efekt" je princip funkce halogenových žárovek, který při nižším napětí přestává fungovat. "Halogenový efekt" je narušen nevhodným způsobem řízení výkonu a to především pomocí PWM. Jednotka AHD využívá moderní způsob řízení výkonu tzv. "studenou metodou" a je k žárovkám velmi šetrná."
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Rob

• Hero Member
Žralok má tak daleko blinkry od dálkovejch,že bych ,jak jsem koukal na schéma zapojení ,ty blinkry k tý jejich řídící jednotce ani nepřipojoval.Je to jen na ztlumení jasu denních světel, když blikáš a to je celkem zbytečný.                              Tak už mi to přišlo, je to fakt malinký.
« Poslední změna: 29.07.2010 - 17:32:29 od robb »

Offline Rob

• Hero Member
Už to mám zapojený a maká to,svit je takhle nastavený z fabriky,nevim, jestli ho nemám zvýšit.

Offline kenry

• VIP Group
Už to mám zapojený a maká to,svit je takhle nastavený z fabriky,nevim, jestli ho nemám zvýšit.

Nevim mě to přpadá slabý... oproti těm tlumenejm.... hele na to je norm . certifikát...? já jen aby flojdi něměli řeči....dej sem ještě foto s dálkovejma....
jinak luxusní čumáček.... "palec nahoru"
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Dyť to svítí jak parkovačky. To ti asi neprojde
Radouš

Offline Rob

• Hero Member
Už jsem to sešteloval.

Offline tombik

Tak tohle vypadá opravdu moc dobře. A já blb nedávno koupil sadu pro automatický rozsvěcení celýho auta :-/ Má s tím už někdo zkušenosti při procházení technické? Že bych zkusil tu svou sadu prodat a koupit tohle :D Jen by to chtělo jistotu ohledně technicke a fizlu.....

Chova se to presne podle vyhlasky, akorat si nejsem jisty jestli nebudou mit policisti a podobni problem s tim ze jsou to lampy ktery proste tu homologaci pro denni sviceni nemaji :-/

Offline kenry

• VIP Group
Už jsem to sešteloval.

No vidíš takhle to vypadá suprově... jsi šikula....
Teď už jen to co říká Tombík ... stk a poldy....
Tomu autu to vyloženě sluší....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Rob

• Hero Member
Jo atest jsem na tom nenašel, asi by to s atestem bylo mnohem dražší,už jsem to na pár autech viděl -oktávka,..-asi si ten atest odněkud vytisknu.

Offline kenry

• VIP Group
Jo atest jsem na tom nenašel, asi by to s atestem bylo mnohem dražší,už jsem to na pár autech viděl -oktávka,..-asi si ten atest odněkud vytisknu.

A když nebude tak se nějakej vyrobí ... dá se k němu TUV a bude po srandě... ne ...?
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Rob

• Hero Member
Jo, přesně tak jsem to myslel,akorát najít nějaký TUV, ono někdy stačí polis říct, že ta značka homologace je zespodu,kam ,ale není vidět a spolknou to taky,ale inteligentní blbec se jen tak nedá a na technický to zapínat nemusíš, když totiž přepneš páčku na dálkový, tak jedeš uplně po tmě nebo prostě stále svítíš potkávačkama.

Offline kenry

• VIP Group
Jo, přesně tak jsem to myslel,akorát najít nějaký TUV, ono někdy stačí polis říct, že ta značka homologace je zespodu,kam ,ale není vidět a spolknou to taky,ale inteligentní blbec se jen tak nedá a na technický to zapínat nemusíš, když totiž přepneš páčku na dálkový, tak jedeš uplně po tmě nebo prostě stále svítíš potkávačkama.

TUV se dá i nalepit a zastříkat matným lakem ... nebo se do i do plastu vyrazit a... chce to jen trochu šikovnosti... na Manu (tahač) mám xeny a kde kdo si na to už nalít....mám TUV z originálu a i na stk říkal kolik vás ty origo xeny stály...? a poznal prd....trochu šikovný ruce a jde všechno....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
To nerieš. Su postavene na roven originalnych svetiel , su . Nieje to žiadna prestavba tým pádom ti netreba na to nijaké atesty .
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Rob

• Hero Member
Ja vim, ale je to tak trochu novinka a spousta lidí i polis čeká, že když už teda budu svítit denníma, tak asi nejspíš tam, kde jsou potkávačky ale PROBOHA dálkama?,tak na to se teda budeme muset podívat. Na tiskárně jsem si vyrobil kolečko E11 ,a nalepil čitelně na chytrou krabičku,TAK SNAD JE všechny vyfackuju.

Offline Rob

• Hero Member
Vyhodil jsem xeny z  auta a dal jsem místo nich H7 55w žárovky, co svítěj modro-oranžově,do deště a špatnýho počasí,ale ... když jsem tu patici kabelu chtěl nasunout na tu H7, tak vidim, že patice je z H4-ikdyž jenom se 2 kabely, tak jsem to musel propojit prodlužovacíma samodomo kabelama. Nechápu to ,ve světlech mám 2 paraboly na H1 a H7 zvlášt, tak proč ta patice kabelu nepasuje-že by to bylo třeba na ty JINÝ US. žárovky?.......................f otim a chčije a chčije.............
« Poslední změna: 17.11.2010 - 21:21:26 od robb »

Offline Drak

mezi H7 a paticí patří ještě taková redukce.
Legnum VR-4 TypeS