GalantWeb

hodiny

Offline angell

ahoj lidi mám problém s palubníma hadinama.Když jsem připojoval nové autorádio tak mi najednou přestali jít.nevíte někdo čím by to mohlo být?pojistky jsem kontroloval a nic nebo jestli nemáte někdo schéma?díky

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
Asi si odtrhol nejaky tan kábel....Zmeraj na hodinach ci tam mas napatie....
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline angell

a kudy v nim vedou kabely?ničeho jsem si nevšiml

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Zezadu, vytáhni si panel s výdechama klimatizace, co v něm jsou hodiny - nahoře a dole vyklapnout -
a ty hodiny mají štekr zezadu.
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline angell

tak jsem to proměřil a štáva tam teče tak mi asi hodinky odešly někam do... nemáte náhodou doma na prodej?nebo říct z jakýho auta se tam dají použít?u nás tenhle typ mišáka na vrakáči nemají tak nevím kde se poptat.

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Tenhle typ myšáka mají na vrakáčích běžně, zavolej deršákovi do mlčechvost, nebo si dej vyhledat autovrakoviště Mitsubishi.. Všude mají galanty 95 a hodiny v nich. Jsi první o kom slyším, že mu umřeli hodiny..
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline angell

podle toho že jsem na kabelu k těm hodinám naměřil štávu tak bych typoval že je zrada v nich ale na 100% si jistej nejsem.Náhodou nevíš na co jsou ty další 2 dráty?tet zrovna nevím jakou mají barvu ale jeden je myslím zelenej.a k tomu vrakáči já jsem ze znojma a pokud vím tak je na jednom jen jeden galant ale starší a nevím jestli by ty hodiny seděly

Offline miras.cl

Jestli se nepletu,tak by tam měli jít čtyři dráty.Přívod proudu + a - na paměť.Přívod od spínací skříňky,když otočíš klíčkem,tak se zapnou a kabel na osvětlení,když zapneš světla,tak se hodiny malinko utlumí

Offline angell

byl jsem to znovu zkouknout a nafotit včetně hodnot na multáku a měřil jsem to při vypnutém zapalování.nějak mi to nesedí protože jsem naměřil štávu na všech (mimo kostry) a ještě k tomu proti +
« Poslední změna: 01.05.2009 - 16:51:14 od angell »

Offline angell

a podle té černé tečky na hodinách typuju že jsou v ...
« Poslední změna: 01.05.2009 - 16:50:02 od angell »

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
Jeden máš bat+ : Ten by mal byť stále napájaný +12V
Další máš podsvietenie: To by mal byť ten zelený Ked zapneš svetlá malo by sa objaviť na nom +12V Ten je na to aby hodiny stmavli !
Potom je tam Tzv.: ACC : Na tom by si mal namerať tiež +12V Ale po otočení klúča na prvú polohu!
A posledný GND . Zem...kostra...mínus  :D Proste voči kostre 0 V
A tá černá tečka  :-D je normálna vec .
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Benytrans

• Hero Member
Najdi si někde kostru, tam píchni jeden konec zkoušečky a pak měř, na +12 musíš naměřit +12, na ACC musíš naměřit když je klíček v poloze ACC nebo ON, a na tom zelenym drátku musíš naměřit když máš zaplej klíček a zapnutý světla... pak ješě zkus průchodnost kostry (GND)... jestli vše funguje tak je problém nejspíš v hodinách... jo a BTW v Galoši 95 svítěj hodiny už bíle??? vypadaj uplně jako ve starym a já chtěl vždycky bílý aby mi šly k podsvícení a mám tam zelený...
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Rob

• Hero Member
Už se to tu taky řešilo,proletuj znova plošný spoj, tam kde je ten konektor, mě to pomohlo a už to neblbne.

Offline angell

tak už je závada vyřešena.zničeho nic se modrej(acc) změnil na kostru proto mi měřák ukazoval napětí.vyřešil jsem to natažením nového kabelu a mám po problému.a ty hodiny svítěj bíle

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Tak až ti odejdou doopravdy tak se ozvy. Mám jedny doma a máš to kousek  :D
Radouš

Offline Pepe

三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member
Jo Pepe ten poslední obrázek to je přesně ono, co už dost z nás muselo udělat-přeletovat ty4 kontakty.

Offline morfes

Chlapi nechci se nikoho dotknout, ale tohle mi v originálním servise mitsubishi opravili za 150 Kč. A nemusel jsem zbytečně nikde nic hledat a nic letovat.
Nedal jsem si 3 pivka v hospodě a mám vyřešený hodiny :D
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Rob

• Hero Member

Offline Ghost Buster

Máte teda drahý pivko  :laugh:

Dobrej link, díky za něj, taky se na to chystám a pak si půjdu dát těch piv 6 za těch 150,-  :D