GalantWeb

hodiny

Offline Drak

žrat budou o něco víc, ještě máš možnost natahnout si nový kablík od spínačky
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline LivArt

mno, udělal  jsem to tak že jsem vyhodil ten kabel od spínačky a místo něj jsem zapojil to tlumení podsvícení (který bych stejně ve výsledku odpojil)

Offline Hoody

http://ozvr4.com/forums/content.php?114-Fix-your-clock
 oprava hodin

tak sem se do toho chtel dneska pustit, ale skoncil sem na 1.step, ty hodiny na ty palubce drzi jak pribity...  ](-:
"Very easy to do just lift up" & "May take a little force. " si predstavuju trochu jinak  :D
jezdím za LPG ;)

Offline Drak

třeba to předchozí majtel přilepil :) Jen se neboj pořadně zabrat
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Hoody

No fakt to ten blbec z důvodů pro mě nepochopitelnych prilepil,ale nakonec to povolilo :P
Takže už mi neblbnou a jasně svítí =)
jezdím za LPG ;)

Offline kenry

• VIP Group
No fakt to ten blbec z důvodů pro mě nepochopitelnych prilepil,ale nakonec to povolilo :P
Takže už mi neblbnou a jasně svítí =)

té dobře že jasně svití hodiny maj bejt vidět ... a když by náhodou oslňovaly tak na ně vždycky hodíš nějaký kalhotky ne...?
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Hoody

té dobře že jasně svití hodiny maj bejt vidět ... a když by náhodou oslňovaly tak na ně vždycky hodíš nějaký kalhotky ne...?

Ani netusis jak moc si uderil hrebicek na hlavicku !  :angel:
jezdím za LPG ;)

Offline kenry

• VIP Group
Ani netusis jak moc si uderil hrebicek na hlavicku !  :angel:

věř mi že vim 100%ně... taky sem měl mišku a v jeepce mám hodiny teměř na stejným místě....  :-D :-D :-D :-D ](-: ](-: ](-:
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Miwi

Ahoj,mám podobný problém:
dnes jsem vytáhl radio(aktivní blbec,chtěl jsem to vyčistit od prachu) a najednou přestalo fungovat.Měřil jsem dráty,není tam štrom.Přestaly svítit i hodiny a kontolka otevřených dveří, když jsou dveře zavřeny hodiny jdou, když otevřu hodiny se vypnou.Pojistky jsou OK.Co s tím???
Díky za názory.
MW

Offline Rob

• Hero Member

Offline Drak

a druha pojistka ve skřínce v motoru je taky dobrá? Se přes dveřní kontakt a ještě něco uzavírá okruh nestandartní cestou
Legnum VR-4 TypeS

Offline Miwi

Pojistka i v motoru je OK. No, nevím kde mám začít hledat chybu.

Offline Rob

• Hero Member
tak zkus na zkoušku nákým solo drátem spojit krabici rádia s kastlí.