GalantWeb

Lupání v řízení

Offline tomasssr

Galant 92 2.0 obyč...Při jízdě mi při zatáčení začalo něco hlasitě lupat na přední nápravě, dělá to spíš při zatáčení a zároveň přidání plynu,je to taková tupá rána,která se jakoby vrátí a ozve znova při zatočení na druhou stranu. Začalo to dělat,když mi známej měnil manžetu na homokinetickým kloubu.
GALANT 99 100 Kw                    GALANT 92 80 Kw

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Dal tam dost vazelíny? A zasvorkoval to pořádně? Sáhni do podběhu, jeslti tam nemáš vyházenou vazelínu...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline tomasssr

Obě věci udělal pořádně,byl sem u toho,namačkal tam celou tu tubičku s vazelinou co byla v balení s manžetou. Kontroloval jsem ji první dny a nikudy neuniká. Jenže ono to žačalo mlátit hned po tý výměně a nevím jestli to lupání může nebo nemůže mít s tou výměnou něco společnýho... :o

Offline tomasssr

Jo a to sem zapoměl dodat: Nevím už co to přesně bylo,ale něco mu nešlo sundat aby tam mohl přetáhnout tu novou manžetu,tudíž musel sundat celou tu náhonovou tyč aji z převodovky... :(

Offline constantine

• Jr. Member
  • **
A je to urcite homokinetak?Ja mam treba tak vybuseny svislaky na hornich ramenach ze mi to taky mlati vydava to takovej dutej zvuk...Dela mi to treba i kdyz z tahu rychle dupnu na brzdy....Musim se na to vrhnout az budou kovaky...

Offline Benytrans

• Hero Member
u toho samýho auta rána při zatočení a přidání plynu, nakonec prdla pružina...
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Pepe

Preventivně nastříkat WDčko na sedla pružin a promazat ložisko tlumiče . :undecided:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline tomasssr

Tak lupání se časem ještě víc projevilo a k tomu ještě když jedu na jedničku do leveho rejdu pomalu, něco cvaká (chrastí) od předku,takže nejspíš asi ten homokloub na poloose bych řekl..