...... No jasně.... protože tam žádný nebyl když byla proražená vana o kámen... :-)
Překvapuje mě že se se mnou hádáš o něčem co si neviděl , ani nevíš kde pracuji a dokonce i žiji............. Myslíš si že si nejchytřejší a všechno ostatní jsou bludy nebo nesmysli .... To je smutný,....
další Redelis.......... :-(
V jednom mají kluci pravdu..... jsi fakt namyšlený blb
zas to moje EGO..
něco stím udělám..asi léčba..
.ale kdyby po 800000km bylo vše v pořádku..neexistovalo by tření.. ale to zas tobě nic neřekne a nebo spíš sis jen myslela,že to je v pořádku,pokud jsi to opravovala..akorát by mne zajímalo,proč jsi to rozebírala,když to mělo jen proraženou vanu o kámen lol .. já se hádat nepotřebuju..je mi jedno kde pracuješ a kde žiješ.. hlavně mi nepiš,že se tím zabýváš 2 roky ..to už bych neustál
já proti tobě nic nemám..
jenom debatuji věcně.. Nikde jsem nepsal,že jsem nejchytřejší akorát jsem psal,že toho spoustu nevím,co mne zajímá .. tak mě hovoř něco o brýlích
jo jo..kluci mají pravdu,vadí jim,když někdo nesouhlasí s jejich holčičkou .. to ale problém nevyřeší..oni raději věří,že motor po 800tis km bude čistý.. než aby trošku zkusili přemýšlet
mě je poměrně jedno,co si kluci myslí,taky mám názor na spoustu lidí rozdílného charakteru..ale umím stím žít