Hm........... to je jak splašený kolotoč furt dokola :-)
Tady se můžete podívat kde pracuji,.... teda pracovala jsem protože už s tím bříškem můžu vařit akorát tak kafe,,....... a to mě teda fakt neba... :-(
http://www.mansfieldmotors.com.au/
Už to s ním přestaň řešit...je to jako házet hrách na zeď. Je to zbytečný. On si pořád bude myslet jakej je guru a názory ostatní nepříjme...nehledě na nechutné překrucování toho, co druhý řekne. Je to fakt kolotoč.
pro blazna:
to jsi jako vážně tak omezený, že srovnáváš čr s austrálií a vycházíš z toho, že v čr dokáže jediný člověk pořádně opravit rx8 (btw totálně ti tenhle žvást nežeru, znám 2 lidi s rx8) a že to prostě v austrálii nikdo neopraví (nehledě na to, že o tom víš velký kulový, potažmo o tom kde pracuje dobsonie). Doufám že se s člověkem jako ty nikdy nesetkám
jo a dobsonii osobně NEZNÁM, takže si narážky typy naše slečinka strč....ty víš kam.
Už jsem ti to tu jednou psal, že tohle je slušný server, kde je dobrá atmosféra a NIKDO tu nechce v každém příspěvku číst tvoje urážky, pouze konstruktivní nápady jsou žádoucí. Ano i od tebe, ale v rámci slušnosti.
Ještě jednou tedy: Toto není žádné tuning forum, odkud jsi možná na takové chování zvyklý. Pak se nediv, že na tvoje příspěvky nikdo nereaguje, páč to jenom otravuje a nikdo na to není zvědavý.
A poslední věc. Nic osobního proti tobě nemám, píšu na základě toho jak se tu projevuješ a věř, že bych tohle napsal komukoli kdo by se tu takhle choval.