GalantWeb

Cvakání v motoru

Offline Figo29

• Full Member
To sou ale veci -_- ridsi olej kompresy ubira,hustci ji pridava,srace jako toyota najedou 800tis :laugh:, za aut se vypusti cistej olej kdyz to tady ctu mam docela zachvaty smichu -_-

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
Co k tomu dodat........    Je to horší než jsem si myslela .....

Samá       REDELIS ..............!!!!

Zkuste si alespoň něco o tom přečíst ...... a pak se nad tím zamyslet
Dobso...

Offline blazen

• Hero Member
o čem? o vlivu oleje na tlak ve válci.. o tom asi nebude moc co číst.. On olej nemá vliv na tu kompresi.. ta vrstvička po setření stíracím kruhem je opravdu jen "vrstvička" naopak doporučuji přečíst si něco o tom oleji..zjsitíš...že ta vrstvička je tak moc "tenká" ,že .. jen oddělí kov od kovu.. což je její úkol.. sníží koeficient tření ...žádné přínosy "bar" se nekonají

olej změní tlak ve válci tak možná při měření komprese kompresmetrem,když ho do toho válce naliješ ...

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
Hm...........   to je jak splašený kolotoč   furt dokola :-)

Tady se můžete podívat kde pracuji,....  teda pracovala jsem protože už s tím bříškem můžu vařit akorát tak kafe,,.......   a to mě teda fakt neba...  :-(         

http://www.mansfieldmotors.com.au/
Dobso...

Offline blazen

• Hero Member
hezké stránky..ale to nic neřeší..hlavně to,že opravit pořádně motor,je mimo tvé možnosti.. dokonce se mi tam objevila RX8...nechci vidět,jak by dopadla po opravě u vás...narovinu v ČR to opraví jen jeden člověk pořádně..

Offline blazen

• Hero Member

Offline morfes

Hm...........   to je jak splašený kolotoč   furt dokola :-)

Tady se můžete podívat kde pracuji,....  teda pracovala jsem protože už s tím bříškem můžu vařit akorát tak kafe,,.......   a to mě teda fakt neba...  :-(         

http://www.mansfieldmotors.com.au/

Už to s ním přestaň řešit...je to jako házet hrách na zeď. Je to zbytečný. On si pořád bude myslet jakej je guru a názory ostatní nepříjme...nehledě na nechutné překrucování toho, co druhý řekne. Je to fakt kolotoč.

pro blazna:
to jsi jako vážně tak omezený, že srovnáváš čr s austrálií a vycházíš z toho, že v čr dokáže jediný člověk pořádně opravit rx8 (btw totálně ti tenhle žvást nežeru, znám 2 lidi s rx8) a že to prostě v austrálii nikdo neopraví (nehledě na to, že o tom víš velký kulový, potažmo o tom kde pracuje dobsonie). Doufám že se s člověkem jako ty nikdy nesetkám :mad:

jo a dobsonii osobně NEZNÁM, takže si narážky typy naše slečinka strč....ty víš kam.

Už jsem ti to tu jednou psal, že tohle je slušný server, kde je dobrá atmosféra a NIKDO tu nechce v každém příspěvku číst tvoje urážky, pouze konstruktivní nápady jsou žádoucí. Ano i od tebe, ale v rámci slušnosti.

Ještě jednou tedy: Toto není žádné tuning forum, odkud jsi možná na takové chování zvyklý. Pak se nediv, že na tvoje příspěvky nikdo nereaguje, páč to jenom otravuje a nikdo na to není zvědavý.

A poslední věc. Nic osobního proti tobě nemám, píšu na základě toho jak se tu projevuješ a věř, že bych tohle napsal komukoli kdo by se tu takhle choval. :anz:
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline blazen

• Hero Member
nepřijmu,když snimi nesouhlasím.. nebouj,určitě mne nikde nepotkáš,koukám bydlíme daleko od sebe. ...na zbytek reagovat nebudu,musel bych popsát zas 5 řádků a zas bych jen četl,že urážím a překruchuju.. howk

Offline michaljust

• Jr. Member
  • **
Mám ještě jednu otázku, je hydroštel to samý co hydrošteft?

Offline Drak

no hydrošteft je divný název ale mělo by to být jedno a to samé.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline michaljust

• Jr. Member
  • **
Což tedy přeloženo znamená zdvihátko ventilu?

Offline Drak

no je to hydraulický vymezovač vůle mezi dříkem ventilu a vačkou či vahadlem.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Mě ti tam taky něco cvrdliká než spadnou otáčky, ale hydroštely to nejsou. Je to jen mizerně slyšet a považuju to za normální. Schválně mrknu co to dělá
Radouš

Offline tombik

Jestli ti tam neco tak nejak nevinne cvrlika tak to budou vstriky ;-) To myslim ze je normalni. I kdyz ja se chystam na jejich vycisteni s nadeji ze se to ztisi. Ten zvuk me pri jizde irituje. Ale nevim jestli to pomuze, asi ne. Kazdopadne vstrikum by to nemelo uskodit  :D

Offline constantine

• Jr. Member
  • **
No taky mi mymo hydrosteli pri studenem motoru zachrastej vstriky...teda kdyz auto stoji vic jak tyden spis dva...ale tak me tam mimo jine mlatej hlavne hydrostely...

Offline tombik

no hydrošteft je divný název ale mělo by to být jedno a to samé.
A uz jsi slysel hydroštos? :D