GalantWeb

Galant na LPG

Offline Hoody

To tu už skoro bude galant-lpgweb.cz ^_^
No co, jdeme s trendem a chráníme planetu nízkými emisemi CO2  :-D
A hlavně při rozdílu 20kč / l se mi to za rok vrátí, i když najedu 300km tejdně
jezdím za LPG ;)

Offline Howler

ja neberu Galiho jako spotřební material, abych do něj dával LPG. Koupil jsem si ho aby smrděl benzínem a já měl radost z toho zátahu. Každopadně dej pak vědět jak na tom budeš se spotřebou, ta je ostatně rozhodující. -_-

Offline Hoody

To chápu... taky sem to tak měl, nemám plyn moc rád, a už vůbec k němu nemám důvěru(stejně tak nemám rád naftu, prostě petrolhead  ](-: :-D), ale po nějaký sem začal počítat (přesněji řečeno po tom co sem tenhle víkend přijel na shellku, kde mě místo 34,50,- ,  kterou si držela od července uvítala 36,00,- sazba) a teď si říkám, že když budu chtít zátah, prostě vyblbnout se, tak není problém si přepnout na ten benzín...
jezdím za LPG ;)

Offline Pepe

ja neberu Galiho jako spotřební material, abych do něj dával LPG. Koupil jsem si ho aby smrděl benzínem a já měl radost z toho zátahu. Každopadně dej pak vědět jak na tom budeš se spotřebou, ta je ostatně rozhodující. -_-
Dlouhodobě 9,5l kombi LPG+benzin na ohřev. Protože Galim jsem jezdil jako živnostník -svařeč po krajích evropských, plyn se mi vyplatil . Budeš se divit co dovede přemapování dvaapůllitru na jednotce LPG-SGI- sice bere 14l ale JEDE. :mellow: Galant má s LPG najeto 80 tis. km a motor bez problémů . Od rozvodů po rozvody klid . A když zředíš benzin slivkou na 50%, vytočíš motor nad 5k otáček , pak víš co máš pod kapotou .
« Poslední změna: 24.01.2012 - 21:15:27 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline LivArt

Offline morfes

Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline jorgin

Ta petice je hezká věc, ale výsledek bude na tuty "0", takže myslím, že uvažovat o montáži LPG není vůbec od věci  :laugh: ...mimochodem, mám LPG v galim 10 měsíců a už se ta přestavba skoro zaplatila a zatím maximální spokojenost, dokonce i motor o něco ztichnul  :D ... a to nemluvím o tom, že je dost velký rozdíl tankovat za 17,50 oproti 36,-

Offline LivArt

Offline Fuzzy

Včera jsem bral za 18.20 ](-:

Tak to já tu mám ještě naštěstí za 16,40kč  :mellow: ...
Ford Mondeo 2.0 96kW '04 - První diesel :)
Honda Pantheon 125 10,8kW '00 - Svoboda :)
Mitsubishi Galant 1.8 93kW '97 - Prodáno :(
Renault Mégane Scénic 1.6 79kW '99 - Prodáno :(
Renault 5 GTL 1.4 43kW '86 - Sešrotováno :'(

Offline Hoody

Offline Pepe

u nás 15,90  :mellow:
No nekup to , ----Lukoil -Praha 17,30   a pořád to jde .

Offline Zdoter

Ja ted 16,50 a LPG mam 7 mesicu a uz ho mam zaplaceny  :mellow:
Mitsubishi galant kombi 98 2.0 100kw
Bumba mi to LPG

Offline Misak

Nestvete me tady. Jeste musim dat nekolik tisicovek dohromady a taky jdu do toho. Dvacet korun rozdil je opravdu hodne.
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Pepe

Nestvete me tady. Jeste musim dat nekolik tisicovek dohromady a taky jdu do toho. Dvacet korun rozdil je opravdu hodne.
No Mysaku, že ti to ale trvalo . Pa Práglu na benál? ](-: ](-:

Offline Misak

Jen obcasne a vetsinou trasy, kde se da jet plynule bez kolon. Do centra ani nahodou, 6kc na kilometr bez amortizace nedam, na to mam svoji penezenku moc rad.
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Hoody

Tak dneska sem se nechal přestavit na to LPG.(Automania, na Malešický) První dojmy ze servisu dobrý,příjemnej přístup, přestavba trvala den, všechno mi dopodrobna vysvětlili, ani nesnažili se mi vnutit Flashlube.
Zejtra písnu první dojmy z jízdy. Dneska sem s tim jel akorát na parkoviště a jediný čeho sem si všimnul, byl slabší zátah, což se dalo čekat.
jezdím za LPG ;)

Offline Pepe

Vítej mezi plyňáky . :mellow: :evil:   Časem zjistíš že i ten zátah je stejný .

Offline BlackJack

Najeto 1.200km na LPG a stále se opakuje problém se zdecháváním motoru při deceleraci z otáček 2.700 a víc. Prostě vyjedu delší kopec a na jeho rovince vyřadím. Otáčky padají k nule a už se nevyšvihnou - motor zdechne.

LPG zařízení je AC Stag 4 Plus. Doseřízení zatím žádné neproběhlo.

Strašně mi to láme hlavu !  :angry:

Mitsubishi Galant - 2.0 (100kW) - 4G63

Offline Pepe

Zajeď na seřízení , není to normální.

Offline Hoody

Chci se jenom informativně zeptat, máte někdy taky zvedlý dno kufru díky toroidní nádrži? (mám 60L, a sedan)
jezdím za LPG ;)