drak: no co
je to fakt.....jako prostě mě nasrala baba z pojišťovny když sem dělal pojistku na galiho, prostě sem jí řekl že je to kurwa nepoměr a těžká ojebávka lidí, no a prostě to bylo asi takto:
baba: no leda byste si pořídil něco jinýho já: nepřipadá v úvahu tohle je minimum baba: no já vím, vy mladí chcete výkon já: jak jste to uhádla?
ale není to jenom o tom, jako co, to si kuli kokotskému pojištění mám pořídit felicii? baba: nooo třeba, je tam malý obsah a tudíž i pojistka.... a to už bylo něco na mě: víte co? to auto co mám je asi 4x větší než felicie 10x pohodlnější víc mechanicky vydrží, jak jste řekla je výkonější, prostě se to auto rozjede a nebrzdí akorát provoz na cestě a spotřeba je úplně stejná jak ten český krám..... no u takových věcí se dostávám do varu no... a tak baba: no jo je to cizí auto asi máte pravdu..... já: to bych řekl a až přestane být český národ takhle zabednělí tak to tu všechno možná bude fungovat lépe.... no a pak jsme dojednali pojistku, dostal jsem dědovi bonusy česká měla jakousi akci nebo co že můžu zdědit rodinný bonus...a děda za ty léta měl 50%...... i tak platím 3500 ročně bez skel....sice tam mám asistenci úrazové pojištění všech osob v autě atp ale co z doslechu vím tak např asistenci musím zaplatit atp prostě nic od nich nedostanu zadarmo......
jo a ještě když jsem se trošku rozepsal co mě sere tak jedná li se o provoz tak jsou to cyklisti resp 90% těchto lidí, když je vidím mám chuť si zahrát carmagedon.......
PS pardon za delší příspěvek to jen můj názor a nikomu ho nenutím, jakákoliv shodnost názorů je čistě náhodá a při jednání nebylo ublíženo žádnému zvířeti..ehm pardon osobě. A jsem pro světoví mír......